ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Αναβάλλονται για τις 3 Ιουλίου οι γενικές συνελεύσεις ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ και ΑΟΚ

Η προγραμματιζόμενη για τις28/06/2017 (ημέρα Τετάρτη) Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των σωματείων Α.Ο. Αργοναύτη Νέας Κίου και Α.Ο.Κ αναβάλλεται και θα διεξαχθεί Την ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου στις 18:30.Θα προηγηθεί ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμόςκαι εν συνεχεία θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη:

1. Εννέα (9) τακτικών και τεσσάρων (4) αναπληρωματικών μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ με βάση τους σταυρούς προτίμησης

2. Εννέα (9) τακτικών και τεσσάρων (4) αναπληρωματικών μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο.Κ. με βάση τους σταυρούς προτίμησης.

3. Τριών (3) τακτικών και δύο (2) αναπληρωματικών μελών των Εξελεγκτικών Επιτροπών (Α.Ο ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ και Α.Ο.Κ αντίστοιχα) με βάση τους σταυρούς προτίμησης.Δικαίωμα εκλογής για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή έχει κάθε μέλος, που έχει εκπληρώσει τις προς τον Σύλλογο υποχρεώσεις του, εφόσον υποβάλλει αίτηση υποψηφιότητας στο Δ.Σ. του αντίστοιχου συλλόγου μέχρι τοδευτερα 3 ιουλιου 2017, ώρα 12:00.

· κατάθεση αιτήσεων για τον Α.Ο. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ, στο κατάστημα Κομμώσεων του Κόκκινου Νίκου στην Πλατεία Ν.Κίου

· κατάθεση αιτήσεων για τον Α.Ο.Κ, στο παραδοσειακό καφενείο «η Βάσω» του Φαμέλη Νίκου στην Πλατεία Ν.Κίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου