ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Στο ΔΑΚ Ναυπλίου χτύπησε η καρδιά του ΣΤΙΒΟΥ με τη γιορτή ακαδημιών της ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 2000

Στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή της ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 2000,με την συμμετοχή οχτώ ομάδων και φυσικά πολλών μικρών αθλητών. 

Οι ομάδες που συμμετείχαν στην μεγάλη αυτή γιορτή ήταν η Αργολίδα 2000 (διοργανώτρια), ο ΑΣ Νεμέας, Α.Ο Μεγάρων, Πίνδαρος Θηβών, Αριστέας Άργους, ΣΔΥ Άργους, Εκπαιδευτήρια Μαλτέζου και Γ.Σ. Κερατσινίου. 
Οι κερκίδες του γηπέδου γέμισαν από τους γονείς και συγγενείς των μικρών αθλητών, οι οποίοι και τους καμάρωναν και τους χειροκροτούσαν. 

Μεταξύ άλλων, την άρτια αυτή διοργάνωση παρακολούθησαν και χαιρέτησαν, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός,ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Σταύρος Γαβρήλος, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου - Σμυρναίου, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Χρήστος Ζέρβας, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Δημάκος, το μέλος του ΣΕΓΑΣ Σπύρος Καλοζούμης κ.α.

Ο πρόεδρος της ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 2000 Γιάννης Μαντζούνης στον χαιρετισμό του,αφού υποδέχτηκε σαν οικοδεσπότης τις φιλοξενούμενες ομάδες,  ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, γονείς, παιδιά, προπονητές κτλ στην μεγάλη γιορτή ακαδημιών στίβου.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μεταξύ άλλων, έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και τόνισε ''πως πολλά παιδιά στον στίβο, πολλά παιδιά στο γήπεδο σημαίνει καλύτερο μέλλον και καλύτερη παιδεία. Είναι η ωραιότερη εικόνα που μπορώ να δώ αυτή εδώ σήμερα.''

Η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ελένη Παναγιωτοπούλου στον χαιρετισμό της, καλοσώρισε στην Αργολίδα και στην Πελοπόννησο τις φιλοξενούμενες ομάδες, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους και ειδικά στους γονείς, γιατί κάνουν ότι χρειάζεται για να είναι το παιδί τους χαρούμενο, στον Δήμο Ναυπλιέων ο οποίος προσελκύει σταθερά αθλητικές εκδηλώσεις, περισσότερες μεγαλύτερες και καλύτερες κάθε φορά και τόνισε πως η Περιφέρεια θα είναι πάντα δίπλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου