ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το 2ο FOOT TENNIS ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ που πραγματοποιήθηκε στο ΑΡΓΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foottennis στο Άργος , ένα event που προσέλκυσε πλήθος κόσμου , με 22 ομάδες να συμμετέχουν σε αυτό. 


Κατά την χθεσινή και τελευταία ημέρα πραγματοποιήθηκαν οι ημιτελικοί και ο τελικός της διοργάνωσης. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε το ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΒΑΣΩ ,δεύτερη ομάδα το Ραδιοταξί  Άργους 2751067020, και τρίτη νικήτρια ομάδα το ADMIRAL. Επίσης στην ψηφοφορία μεταξύ των αθλητών mvp του τουρνουά  αναδείχθηκε ο Ρέντι Μουσταφά.
Τις βραβεύσεις που ακολούθησαν τις πραγματοποίησαν οι αντιδήμαρχοι του δήμου Άργους Μυκηνών κ. Κρίγκος και Οικονόμου καθώς και ο πρόεδρος της αθλητικής μέριμνας του δήμου Άργους Μυκηνών κ. Τζαβέλλας.

Τους αγώνες παρακολούθησαν και άνθρωποι της πολιτικής ηγεσίας της περιοχής μας όπως ο κ. Ανδριανός και ο κ. Μανιάτης.
Ο αθλητικός σύλλογος Ερμής Κιβερίου και οι διοργανωτές θέλουν να ευχαριστήσουν όσους συνέβαλλαν στην άψογη διοργάνωση του τουρνουά:

Tον δήμο Άργους Μυκηνών και τον κ. Καμπόσο για την στήριξη και την παραχώρηση του χώρου της πλατείας.
Τον μέγα χορηγό της διοργάνωσης εταιρεία Μπεντενίτη Αυτοκίνηση εμπιστοσύνης , και βέβαια όλους τους χορηγούς που πίστεψαν και στάθηκαν αρωγοί στο να πραγματοποιηθεί το τουρνουά για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και έδωσαν τον καλύτερο του εαυτό.

Χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης: StaLa News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου