ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Συνεχίζεται με πολύ μεγάλη επιτυχία το «1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ»

https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/19198317_10207190548480774_1554058974_n.jpg?oh=44fbae7863b330780fc6b1bb85ca49db&oe=5942B81BΟλοκληρώθηκε και το δεύτερο τριήμερο του 1ου  Φεστιβάλ Ναυπλίου 9, 10 και 11 Ιουνίου στο λιμάνι του Ναυπλίου, στις ενότητες Γαστρονομία, Πολιτισμός, Οινογνωσία και Τουρισμός.
Το 2ο τριήμερο ήταν αφιερωμένο στο κρασί όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γευτούν εξαιρετικά  κρασιά από τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό της Νεμέας, το Οινοποιείο Παπαντώνη, το Οινοποιείο Φράγγος, το Οινοποιείο Δασακλή και το κρασί της Οικογένειας Κοντογιάννη.  
https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/19184369_10207190522000112_1593632946_n.jpg?oh=a86d0d58db0359f44a7f1deffe8d4654&oe=5943926D

Βέβαια δε θα μπορούσε να λείπει η γαστρονομία και έτσι ήταν κοντά μας  ο Chef Τσακριλής Παναγιώτης που με τη βοήθεια των εκθετών μας πλημύρισε  την έκθεση με μυρωδιές και γεύσεις της Πελοποννήσου.

https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/v/t34.0-12/19190857_10207190475758956_1840335600_n.jpg?oh=ae210931d91538e5a78fd2e016b2777f&oe=5943ADF6
Μιλώντας για Πελοπόννησο βέβαια δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε και τον τόπο που μας φιλοξενεί, την Αργολίδα και συγκεκριμένα το Ναύπλιο όπου ο κ. Αναστάσιος Μάλλιος  παραγωγός ζυμαρικών  του Ναυπλίου το Σάββατο παρασκεύασε  τραχανά παρουσιάζοντας και μαθαίνοντας την παράδοση μας στους επισκέπτες της έκθεσης.

Την Κυριακή ο καιρός δε βοήθησε λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης οπότε δεν μπόρεσαν να γίνουν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

 3ο Τριήμερο  16, 17 και 18 Ιουνίου 2017

Παρασκευή 16 Ιουνίου

Έναρξη 3ου τριημέρου.

Σάββατο  17  Ιουνίου  2017

Το 3 SIXTY παρουσιάζει το Σεφ Ανδρέα Κουτσουρόπουλο.
Ο Ανδρέας Κουτσουρόπουλος έχει φοιτήσει στην σχολή CHEF D’ OEUVRE.
Έχει εργαστεί ως Σεφ στο ΖΕΙΔΩΡΟΝ στου Ψυρρή, στον όμιλο «ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ» (ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ – ΟΙΝΟΣΧΟΛΕΙΟ – ΔΥΟ ΤΗΓΑΝΙΑ), στις Λεύκες στο Γαλάτσι και τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι  Σεφ στο 3 SIXTY στο Ναύπλιο.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν ένα ιδιαίτερο πιάτο από μαύρο χοίρο, τρεφόμενο με βελανίδια, με συνοδεία πουρέ αρωματισμένο από λουκάνικο.

 Φωτογραφία του χρήστη The Final Act.
Μουσική βραδιά με τους THE FINAL ACT.
Οι Final Act είναι ένα γκρουπ που σχοινοβατεί ανάμεσα στον κλασικό αλλά και τον σύγχρονο Ελληνικό Ροκ ήχο με χαρακτηριστικό τους τις «πειραγμένες» διασκευές. Σχηματίστηκαν τον Αύγουστο του 2014 στην Κόρινθο από τον Πάνο Περιβολάρη (φωνή) και την Αθηνά Τσαρμπού (τύμπανα), οπού μαζί με sesion μουσικούς άρχισαν τις live εμφανίσεις τόσο σε στέκια της περιοχής τους όσο και σε μουσικές σκηνές της Αθήνας. Το Μάιο του 2016 προστέθηκαν ως μέλη, ο Γιώργος Αλμπάνης (μπάσο) και ο Θάνος Χρήστου (κιθάρα). Τον Ιανουάριο του 2016 παρουσιάζουν το πρώτο τους videο clip με τίτλο Τέλειος Εργάτης, ως προπομπό της πρώτης ολοκληρωμένης τους δουλειάς. Το ντεμπούτο άλμπουμ κυκλοφορεί το Νοέμβριο του 2016 από την FM records και περιλαμβάνει 7 δικές τους συνθέσεις. Σε τρία από τα τραγούδια του άλμπουμ,τους στοίχους υπογράφει η Θάλεια Αντουλινάκη.

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Χορευτικές εκδηλώσεις με το Εργαστήρι Ελληνικών Χορών με χοροδιδάσκαλο τον Κο Χρήστο Λεβέντη.

ΕΙΣΟΔΟΣ  -  ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Η τρίτη εβδομάδα ξεκινάει την Παρασκευή 16 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί τη Κυριακή 18 Ιουνίου
Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017  ώρες  17:30μ.μ.  -  23:30μ.μ.
Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 ώρες 10:00π.μ. – 23:30μ.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου