ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ: Λύθηκε το θέμα χρόνων της μεγάλης διαφοράς στη τιμή του νερού για τα σκάφη στα ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ από 15 στα 3 ευρώ!!!

 Η διαφορά τιμής πώλησης νερού στα σκάφη, που κληρονομήσαμε από τους προηγούμενους,λύθηκε προσφέροντας ισότιμη αντιμετώπιση στα δύο λιμάνια της Ερμιόνης.

Για πολλά χρόνια η τιμή νερού στο λιμάνι της Ερμιόνης ήταν 3€ m3 και στα Μανδράκια 15€ m3. Η πολιτική της Δημοτικής Αρχής να συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου και η εφαρμογή της Κοινωνικής Δικαιοσύνης υλοποιήθηκαν για μία ακόμη φορά.
  
Σε σύσκεψη με επικεφαλής τον Δήμαρχο Δημήτρη Σφυρή, τον πρόεδρο της ΔΚ Ερμιόνης τους τοπικούς κοινοτικούς συμβούλους, τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΕΡ,τον πρόεδρο του ΔΛΤαμείου, Δημοτικούς Συμβούλους της Ενότητας Ερμιόνης και τον Αντιδήμαρχο Ερμιόνης κ. Γιώργο Μπουρίκα συζητήθηκε και λύθηκε άμεσα το μεγάλο πρόβλημα της πώλησης νερού με διαφορά τιμής 12€. με ενιαία τιμή των 3€.

  Η σύγκληση αυτής της επιτροπής της συμπολίτευσης κατά τόπους,αποτελεί την εφαρμογή κι έλεγχο του προγράμματος του Δήμου καθώς και της διοίκησης, τόνισε ο Δήμαρχος και συνέχισε λέγοντας: εάν θέλουμε να ενεργοποιήσουμε και να συναποφασίζουν όλες οι εμπλεκόμενες επιχειρήσεις και Νομικά πρόσωπα του Δήμου, τα προβλήματα που κληρονομήσαμε θα λυθούν, όπως έχουν λυθεί τα περισσότερα μέχρι σήμερα. 

Στόχος μας είναι η υλοποίηση του προγράμματός μας κι αυτό θα κάνουμε. Μην ασχολείστε με την μικροπολιτική των άλλων. Οι άλλοι στα δυόμισι χρόνια δεν έχουν καταθέσει ούτε μια πρόταση. Οι δημότες θέλουν έργα. Καθημερινά αποδεικνύουμε ότι είμαστε ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ  των έργων κι όχι των λόγων και των ΘΑ.....

Σήμερα αποδεικνύεται ότι τα προβλήματα λύνονται και ωφελείται η τοπική κοινωνία. Δώσαμε νερό και στα Μανδράκια και σύντομα θα τοποθετηθούν και ηλεκτρο-υδρομετρητές σύγχρονης τεχνολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου