ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Ο στόχος επετεύχθη...Τώρα έρχονται τα σπουδαία για τον ΕΡΜΗ ΚΙΒΕΡΙΟΥ...Γράφει ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ

Γράφει ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ
Επιβεβαιώθηκε και από τους αριθμούς πλέον και ο Ερμής Κιβερίου, είναι και μαθηματικά πρωταθλητής Αργολίδας και θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην Γ' εθνική κατηγορία. 

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Διαμαντή, αντεπεξήλθαν στον μέγιστο βαθμό, στον φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας στην Αργολίδα και δίκαια, είναι η ομάδα που κατακτά το πρωτάθλημα.


Από την αρχή του πρωταθλήματος φάνηκε ότι το ήθελε πολύ, ήθελε να επιστρέψει στην Γ εθνική μετά από απουσία ενός χρόνου, που έπαθε και πλέον έχει μάθει και πηγαίνουν όλοι εκεί με περισσότερη εμπειρία.


Ο Γιώργος Διαμαντής στην πρώτη του χρονιά ως προπονητής κατάφερε και οδήγησε την ομάδα του στον τίτλο. Τι το καλύτερο για έναν προπονητή που ξεκινάει τώρα την καριέρα του, να γράψει στο βιογραφικό του, ότι πήρε πρωτάθλημα στην πρώτη του χρονιά.
Το ρόστερ του Ερμή Κιβερίου, ιδανικό για να κάνεις πρωταθλητισμό, χωρίς βεντέτες αλλά με παιδιά που ξέρουν να δουλεύουν και να είναι εργάτες μέσα στο γήπεδο, αυτό δηλαδή που θέλει κάθε προπονητής. 
Η διοίκηση σταθερή, δίπλα σε ότι χρειαζόταν η ομάδα για να αισθάνεται ασφαλής, οι ποδοσφαιριστές σκεφτόντουσαν μόνο το παιχνίδι και πως θα επιτευχθεί ο στόχος του πρωταθλήματος, όλα τα άλλα είχαν λυθεί από την οικογένεια Λυμπέρη και τους συνεργάτες της.
Ο κόσμος έδειξε πως δεν απογοητεύτηκε από την πτώση της ομάδας από την Γ εθνική και την βοήθησε τα μέγιστα ώστε να ξαναπετύχει την άνοδο και όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την μεγάλη αυτή στιγμή. 
Τα σπουδαία έρχονται λοιπόν για τον Ερμή σε μία δύσκολη κατηγορία, όπου θα συναντήσει ιστορικές ομάδες, δύσκολες εδρες και αντίξοες συνθήκες. Όμως πλέον η εμπειρία από την προηγούμενη χρονιά του στην κατηγορία, έχει κάνει τους ανθρώπους του να βλέπουν διαφορετικά τα πράγματα και σίγουρα πιο ώριμα. 
Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου