ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Ταμείο χθες για την στήλη μας!!! Πέρασε η τριάδα μας πανηγυρικά!!! Οι επιλογές του Δ.Γκολέμη για σήμερα

Φίλοι αναγνώστες του STALANEWS καλησπέρα!
Γράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΕΜΗΣ
Η χθεσινή μέρα πήγε πολύ καλά για μας αφού η βασική μας τριάδα επιβεβαιώθηκε και πρόσθεσε στο ταμείο μας 580 μονάδες!
Δικαιωθήκαμε έτσι που επιλέξαμε δυνατό ποντάρισμα σε μια μέρα που είχε πολλές και καλές επιλογές. Θεωρούμε ότι σημαντικότερο και από το τι επιλέγουμε να παίξουμε είναι το πόσα θα παίξουμε ή αλλιώς όπως λέμε η διαχείριση των χρημάτων μας!
Πάμε όμως στη σημερινή μέρα που φαίνεται σαφώς δυσκολότερη, άρα θα έχουμε μικρότερο ποντάρισμα, ελπίζοντας να συνεχίσουμε με επιτυχίες!
Πρώτη μας επιλογή για σήμερα λοιπόν στο 2114 του κουπονιού του ΟΠΑΠ και το παιχνίδι της Αγγλικής Πρέμιερ Λίγκ ΛΕΣΤΕΡ-ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ(ώρα έναρξης 17.00).Εδώ θα πάμε με το όβερ με απόδοση 1.70 για δυο ομάδες που μη έχοντας πια κάποιο βαθμολογικό στόχο παίζουν ελεύθερα και μπορούν να προσφέρουν θέαμα και γκολ!
Η δεύτερη μας προτίμηση έρχεται και πάλι από παιχνίδι της Πρέμιερ Λίγκ στο 2172 του κουπονιού ΣΟΥΟΝΣΙ-ΕΒΕΡΤΟΝ(ώρα έναρξης 19.30). Εδώ θα πάμε με το κίνητρο των γηπεδούχων που μάχονται για τη σωτηρία τους απέναντι σε μια βαθμολογικά αδιάφορη αντίπαλο.Επιλέγουμε 1 λοιπόν με απόδοση 2.50!
Και στην τρίτη μας προτίμηση θα πάμε με την ομάδα που έχει κίνητρο απέναντι σε ομάδα που δεν έχει κίνητρο! Συγκεκριμένα στο 2191 του κουπονιού και το παιχνίδι ΒΑΝΤΟΥΖ-ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ(ώρα έναρξης 21.00), από το πρωτάθλημα Ελβετίας θα επιλέξουμε τον 1 με απόδοση 2.40 για τη ΒΑΝΤΟΥΖ που" παίζει" ένα από τα τελευταία της χαρτιά για παραμονή στην κατηγορία!
Το ποντάρισμα μας θα είναι:
5 μονάδες στην τριάδα(με απόδοση 10.2).
10 μονάδες στις δυάδες(σύνολο 30 μονάδες).
25 μονάδες στα μονά(σύνολο 75 μονάδες).
Το ταμείο μας έχει ως εξής:
ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 3000 μονάδες.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ :3210 μονάδες.
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΗΜΕΡΑΣ : 110 μονάδες.
ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ : 217 μονάδες.
ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 3100 μονάδες.
Καλή τύχη σε όλους, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου