ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Απάντηση ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ σε δημοσιεύματα

Σε απάντηση δημοσιευμάτων ότι εμείς εκδικούμαστε σωματεία που δεν συμπορεύτηκαν μαζί μας στις εκλογές της Ε.Π.Σ. Αργολίδας, σας παραπέμπουμε να ακούσετε την ενωτική δήλωση του νέου  Προέδρου της Ένωσης μετά το πέρας των εκλογών.

  Επίσης αυτά που αναφέρετε σε σημερινά  δημοσιεύματα, περί διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας σε μακρινά γήπεδα σας παραπέμπουμε στην συμπληρωματική προκήρυξη  του πρωταθλήματος 2016-2017.
<< Στη Β΄ κατηγορία για την σεζόν 2016-2017 θα συμμετέχουν τριάντα δύο (32) ομάδες και το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε πέντε (5) ομίλους. Ανέρχονται από τη Β΄ στην Α2 κατηγορία δέκα (10) ομάδες, δηλαδή, οι δύο πρώτες από κάθε όμιλο της Β κατηγορίας. Οι υπόλοιπες ομάδες θα παίξουν μονούς αγώνες σε ουδέτερο γήπεδο για την τελική κατάταξη τους. Από την κατάταξη των θέσεων 11-15 οι δύο πρώτες ομάδες ανέρχονται στην Α2 κατηγορία>>.
  Όσο για τις εμβόλιμες αγωνιστικές και την διεξαγωγή αγώνων του πρωταθλήματος, υπεύθυνη είναι η τεχνική επιτροπή και διατηρεί το δικαίωμα για κάθε αλλαγή που κρίνεται απαραίτητη.                                  Ο Πρόεδρος
                και το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Αργολίδας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου