ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Τίμησε τους εορτασμούς του ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ στο ΑΡΓΟΣ ο Δήμαρχος Ναυπλιέων ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ...Μαντέψτε..με ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!!!

Θέμα από το πουθενά προσπαθεί να δημιουργηθεί σχετικά με την επίσκεψη του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου στους εορτασμούς του Πολιούχου της πόλης του Άργους Αγίου Πέτρου, αφού συγκεκριμένο δημοσίευμα από ''έμπιστο'' (ποιανού δεν ξέρουμε )δημοσιογράφο αναφέρει ότι ο Δήμαρχος Ναυπλιέων πήγε ακάλεστος και χωρίς πρόσκληση στον Άγιο Πέτρο. 

Θεωρήσαμε σωστό να κάνουμε ρεπορτάζ και να δούμε αν όντως ο κ.Κωστούρος πήγε ακάλεστος στον Άγιο Πέτρο η του είχε σταλθεί πρόσκληση. Μαντέψτε τι ανακαλύψαμε...Μία πρόσκληση η οποία επιβεβαιώθηκε και από τον Πρωτοπρεσβύτερο του Ναού Αγίου Πέτρου, Πατέρα Γεώργιο Σελλή σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του και μάλιστα δεν έμεινε εκεί, αφού θα σταλεί, είναι στον δρόμο όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο για την παρουσία του στους εορτασμούς.

Οπότε, όχι μόνο δεν πήγε ακάλεστος ο Δήμαρχος Ναυπλιέων αλλά υπάρχει και πρόσκληση προς αυτόν. Πολλές φορές η βιασύνη προκαλεί λάθη τα οποία όταν τα καταλαβαίνουμε καλό είναι να ζητάμε και ένα συγνώμη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου