ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ: "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής"

Εντός Μαΐου αναμένεται να ανακοινωθεί φέτος η πρόσκληση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για τη δράση "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής". Με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς τους μικρούς μας φίλους και την εξυπηρέτηση των αναγκών των σύγχρονων οικογενειών, ο Δήμος Άργους Μυκηνών θα συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά στην παραπάνω δράση. Εν όψει λοιπόν της έκδοσης της σχετικής Πρόσκλησης, όσες μητέρες ενδιαφέρονται να λάβουν "Αξία Τοποθέτησης" (voucher) ώστε να εγγράψουν ΔΩΡΕΑΝ τα τέκνα τους στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Άργους Μυκηνών, θα πρέπει άμεσα:

Να υποβάλουν φορολογική δήλωση του έτους 2016, που αφορά στα εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1-1-2016 έως 31-12-2016 και να έχει εκδοθεί η Πράξη Προσδιορισμού του φόρου, προκειμένου να υπολογισθούν τα εισοδήματα.
Να εκδώσουν κάρτα ανεργίας έως και τις 17 Μαΐου (αφορά μητέρες που δεν είναι άμεσα ασφαλισμένες σε ασφαλιστικό φορέα).
Για πληροφορίες σχετικά με τα λοιπά δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή στη δράση, όπως απευθύνεστε στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Άργους Μυκηνών και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.argos.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου