ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Αποχώρησε ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΚΚΑΛΑΣ από το ΝΑΥΠΛΙΟ 2010

Την αποχώρηση του από το Nαύπλιο 2010 μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανακοίνωσε ο Λευτέρης Κοκκάλας.

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε ο πρώην πλέον προπονητής της ομάδας του Ναυπλίου:

"Καταρχήν πρέπει να αναφέρω οτι η πρόταση της διοίκησης του ΝΑΥΠΛΙΟΥ 2010 τον Μάιο του '16 να μπω στο προπονητικό team ήταν ιδιαίτερα τιμητική.

Αποδεχόμενος την πρόταση-πρόσκληση  προσπάθησα να βάλω κάποια πλαίσια τα οποία πίστευω είναι απαραίτητα σε ένα σωματείο.
Δεν υπονοώ σε καμία περίπτωση οτι εγω ξέρω πως πρέπει να λειτουργεί ένας σύλλογος και οι άλλοι όχι,ο τρόπος που έχω αποφασίσει να λειτουργώ έχει να κάνει με τα μπασκετικά μου βιώματα,εμπειρίες και εικόνες.

Σε αυτή την προσπάθεια πολλά πετύχαμε σε ικανοποιητικό βαθμό και άλλα σε μικρότερο,λάθη έγιναν πολλά και βάζω πρώτο τον εαυτό μου σε αυτό τον τομέα.

Ευχαριστώ την διοίκηση (Τάσο Μπιμπή-Παναγιώτη Βασιλείου-Βασίλη Μαρτίνο και Νίκο Νταντή)  για την συνεργασία που είχαμε,εκτιμώ την προσπάθεια που έκανε και ελπίζω να δικαίωσα την επιλογή της.

Ευχαριστώ τον Γιώργο Τζάϊδα για την άψογη συνεργασία μας και την καταλυτική συμβολή του στην φετινή πορεία όπως και την εξέλιξη των παικτών.

Ευχαριστώ τους παίκτες και των δυο τμημάτων που είχαμε την ευθύνη,για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν αυτούς τους 11 μήνες και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν,ήταν μεγάλη τιμή για μένα που μοιραστήκαμε το παρκέ,ελπίζω να σας βοηθήσαμε και να πήρατε κάτι από αυτή την συνεργασία.

Ιδιαίτερα όμως ευχαριστώ τα παιδιά (Χρήστο Στρατηγόπουλο,Θάνο Οικονόμου,Ανδριανό Μάρκου και Ισίδωρο Κοτίνη) που τραυματίστηκαν σοβαρά μέσα στην χρονιά παίζοντας για το σωματείο,για εμάς(διοίκηση-προπονητές) και για τους συμπαίκτες τους,τους εύχομαι υγεία και γρήγορη επιστροφή στα παρκέ!

Δυστυχώς όμως η ζωή τα έφερε έτσι και πρέπει να αποχωρήσω από την ομάδα,ξανά σας ευχαριστώ για την φετινή μας περιπέτεια και εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους!"

                                               Εις το επανιδείν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου