ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Ο Α.Ο. ΔΡΥΟΠΗΣ και ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΑΡΓΟΥΣ στηρίζουν ΒΑΣΙΛΗ ΣΙΔΕΡΗ στις εκλογές της ΕΠΣΑ

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,
Συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας στο ψηφοδέλτιο ανανέωσης του Βασίλη Σιδέρη.

Πιστεύω ότι ο Βασίλης Σιδέρης με την ενεργή συμμετοχή και την μεγάλη του αγάπη για τον αθλητισμό είναι ο άνθρωπος που μπορεί μαζί με τους συνεργάτες του να δώσει  άλλη δυναμική στο ποδόσφαιρο της Αργολίδας.
Θα ήθελα την ψήφο σας για να μπορέσουμε εμείς οι νέοι μαζί με τον Βασίλη Σιδέρη να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας για ένα ‘καθαρό’ ποδόσφαιρο.

 Με τιμή
Σπύρος Κρητικός (Α.Ο Δρυόπης ) 
(Υποψήφιος με τον Βασίλη Σιδέρη για τις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας)


Αποφάσισα να συμμετέχω ως υποψήφια στο συνδυασμό  «Επανεκκίνηση Αργολικού Ποδοσφαίρου» με επικεφαλής το Βασίλη Σιδέρη, έχοντας ως κίνητρο την αγάπη μου για το Αργολικό ποδόσφαιρο και την πεποίθηση ότι μπορώ να συμβάλλω στην εξάλειψη των όποιων παθογενειών και φαινομένων παρακμής, που για σειρά ετών το ταλαιπώρησαν.
Πέραν όλων των άλλων προσπαθειών και επιδιώξεών μας ως παράταξη, πιστεύω πως πρέπει να αποτελέσει άμεση προτεραιότητά μας η αναβάθμιση και προώθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου.
Εύχομαι και ελπίζω, μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ να βρει ΟΛΟΥΣ τους αληθινούς φίλους του Αργολικού Ποδοσφαίρου ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ, ώστε όλοι μαζί να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ όχι απλώς ΣΕΛΙΔΑ, αλλά ν’ ανοίξουμε ένα καινούργιο ΚΕΦΑΛΑΙΟ στην ιστορία της Ε.Π.Σ. Αργολίδας.

Ελένη Κεραμίδα - Πανοβράκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου