ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Το έργο ''ΜΕ ΑΓΑΠΗ'' δώρισαν στον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο τα παιδιά από το εργαστήρι συναισθηματικής αγωγής "ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ"

Εργαστήρι Συναισθημάτων: "ΜΕ ΑΓΑΠΗ" με αφορμή τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, τα παιδιά του εργαστηρίου συναισθηματικής αγωγής προσέγγισαν το μάθημα ζωής που έδωσε ο Ιησούς μέσα από τη ζωή και το έργο του:
αυτο της ΑΓΑΠΗΣ και ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, της Αγαπης και της Εκτίμησης του Εαυτού για να μπορέσει να αγαπήσει ισότιμα και τον Άλλον... διαβάσαμε το παραμυθι "το κόκκινο αυγό που τα σπάζει όλα" της Μαριανινας Κριεζη και καταλαβαμε οτι η αγάπη ειναι αυτο το κόκκινο αυγο που ..."λιώνει τον πάγο, σπάει το... σκληρό καρύδι, γκρεμίζει τα φράγματα του μίσους... και λύνει τα δεσμά μας" φτιάξαμε το έργο ΜΕ ΑΓΑΠΗ" και το δωρίσαμε στον Δήμαρχο του Δήμου μας αφου του είπαμε τα κάλαντα του Λαζάρου, σε μια συμβολική κίνηση ...και όπως του είπε η Νεφέλη "εύχομαι να το έχετε στο γραφείο σας για να σας θυμίζει την Αγάπη να την βάζετε σαν "υλικό" σε οτι δημιουργείτε στην πόλη μας"!! 

Είθε Το Πάσχα, τωρα πιο πολυ από ποτέ να μας θυμίζει οτι ολα λύνονται με Αγάπη... ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!! Καλό Πάσχα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου