ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Ερασίνος Κεφαλαρίου και Α.Ο Μιδέας στηρίζουν Βασίλη Σιδέρη στις εκλογές της ΕΠΣΑ

Φίλες και φίλοι,
Ενόψει των εκλογών της ΕΠΣΑργολίδας, ανακοινώνω την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Σιδέρη, "Επανεκκίνηση Αργολικού Ποδοσφαίρου".

Ένας συνδυασμός που μέρα με τη μέρα γίνεται αποδεκτός και θα κληθεί να αναλάβει να βγάλει από το τέλμα που έχει περιέλθει  το Αργολικό ποδόσφαιρο. Ικανότατα στελέχη δίπλα σε έναν ικανότατο επικεφαλή με όραμα για ένα καλύτερο αύριο του Αργολικού ποδοσφαίρου.
Ζητώ τη στήριξη των ομάδων του Νομού μας, για να στηρίξω και εγώ  με τη σειρά μου τον επόμενο πρόεδρο της ΕΠΣΑ Βασίλη Σιδέρη.

Με Τιμή
Παπαγεωργόπουλος Γεώργιος (Α.Ο. Μιδέας)
Υποψήφιος με τον συνδυασμό<< Επανεκκίνηση Αργολικού Ποδοσφαίρου>> με τον Βασίλη Σιδέρη

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω ενόψει των επερχόμενων εκλογών για την ΕΠΣΑργολίδας,την συμμέτοχη μου στο ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ του Βασίλη Σιδέρη.
Ένας συνδυασμός γεμάτος με ικανότατα στελέχη, με κέφι για σκληρή δουλειά, με εμπειρία και πρωτίστως  με όραμα για το Αργολικό ποδόσφαιρο.
Ζήτω λοιπόν τη στήριξη των ομάδων της Αργολίδας, για να στηρίξω και εγώ με τη σειρά μου τον επόμενο πρόεδρο της ΕΠΣΑργολίδας  Βασίλη  Σιδέρη και την προσπάθεια μας για την επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου στην Αργολίδα.

Με τιμή
Κάζας Ανδρέας  (Ερασίνος Κεφαλαρίου)
(Υποψήφιος με τον Βασίλη Σιδέρη για την ΕΠΣ Αργολίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου