ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Νικητής ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ στις εκλογές της ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Ο Βασίλης Σιδέρης είναι ο μεγάλος νικητής της εκλογικής μάχης για την προεδρία της ΕΠΣ Αργολίδας αφού επικράτησε του αντιπάλου του Γιάννη Μαντζούνη με 39 - 30. 

Απο νωρίς στην αίθουσα που πραγματοποιήθηκε η διαδικασία υπήρξε ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές με τους δικηγόρους να έχουν τον πρώτο λόγο. 
Η γενική συνέλευση ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 6.00μ.μ.και τελικά άρχισε με μία ώρα καθυστέρηση. Όταν άρχισε με το καλημέρα ξεκίνησε και η αντιπαράθεση των δύο παρατάξεων με τους δικηγόρους τους και τελικά αφού τα βρήκαν στα θέματα που προέκυψαν με κάποιες ομάδες που δεν μπορούσαν να ψηφίσουν, η διαδικασία ψηφοφορίας άρχισε στις 10.45 μ.μ. και ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση του αποτελέσματος γύρω στη 1.15 π.μ., όπου ο δικαστικός αντιπρόσωπος ανάγνωσε το αποτέλεσμα αυτής που βρήκε νικητή τον Βασίλη Σιδέρη με 39-30. 
Το StaLa News δεν μπαίνει στην διαδικασία ηρωοποίησης κανενός και δεν θα δείξει κανένα βίντεο από ολα τα ευτράπελα που έγιναν μέσα στην αίθουσα γιατί το μόνο που μπορεί να καταφέρει θα είναι να απομακρύνει και τους τελευταίους ρομαντικούς του ποδοσφαίρου και δεν το θέλουμε σε καμία περίπτωση. 
Μένουμε στο παραπάνω τελικό αποτέλεσμα και ας ελπίσουμε όλα κάποια στιγμή να γίνουν καλύτερα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα στο Αργολικό. 

Σταύρος Λαμπρούσης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου