ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Ναυπλιέων για την ανάπτυξη της Κρουαζιέρας


Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος συνεχίζοντας, με μεθοδευμένες κινήσεις ,την προώθηση του τουριστικού προϊόντος τόσο της πόλης του Ναυπλίου όσο και όλου του Καλλικρατικού Δήμου, είχε συνάντηση με εκπροσώπους και διευθυντές της εταιρίας κρουαζιέρας Celestyal Cruises.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρίας στον Πειραιά, παρουσία και του λιμενάρχη Ναυπλίου κ. Σπύρου Μαρίνου.
Ο κ. Κωστούρος, τονίζοντας το γεγονός της ανοδικής πορείας της πόλης, επισήμανε ότι βασική επιδίωξη αυτής της συνάντησης δεν είναι μια επιδερμική προσέγγιση, αλλά μια επαφή και μια κουβέντα σε βάθος για την όσο το δυνατόν πιο εύρυθμη λειτουργία της κρουαζιέρας, αλλά και την ανάδειξη του Δήμου Ναυπλιέων σε παγκόσμιο επίπεδο.
Οι εποχές αλλάζουν και οι πολιτικές προσαρμόζονται ,όμως εμείς στο Ναύπλιο ούτε προσαρμοζόμαστε ούτε συμβιβαζόμαστε, παρά μόνο θέτουμε τον πήχη κάθε μέρα και ψηλότερα, ατενίζοντας το μέλλον του τόπου μας με αισιοδοξία, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κωστούρος τελειώνοντας την συνάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου