ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Λαμπερά εγκαίνια του 4ου Mediterranean Yacht Show στο ΝΑΥΠΛΙΟ (φωτό)

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 4ου Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο.

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά η οποία και έκοψε την κορδέλα μαζί με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, τον Περιφερειάρχη Πελ/νήσου Πέτρο Τατούλη,τον Λιμενάρχη Σπύρο Μαρίνο του οποίου η βοήθεια στην διοργάνωση ήταν καταλυτική, τους Βουλευτές Αργολίδας Γιάννη Μανιάτη και Γιάννη Ανδριανό, τον πρόεδρο συνδέσμου θαλάσσιου τουρισμού κ.Σκουλικίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσο Χειβιδόπουλο, τους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες Φάνη Στεφανόπουλο και Βασίλη Σιδέρη, την περιφερειακή σύμβουλο Ελένη Παναγιωτοπούλου, την πολιτευτή με την Ν.Δ. και δικηγόρο κ.Τάνταρου-Κρίγγου, τον αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους κ.α. 
Όπως τόνισε και η Υπουργός τουρισμού κ.Κουντουρά, η εκθεση σκαφών που πραγματοποιείται στο Ναύπλιο είναι από τις καλύτερες στον κόσμο και αυτό το αποδεικνύει και ο αριθμός συμμετοχών, που ξεπερνάει κατά πολύ άλλες εκθέσεις ανά τον κόσμο.


Το Ναύπλιο, έχει γίνει το κέντρο του παγκόσμιου Yachting και αυτό αναφέρθηκε από όλους. Οι προσπάθειες του Δημάρχου Ναυπλιέων, με τις συναντήσεις και επαφές που κάνει , χωρίς να χάνει χρόνο, βάζει τον Δήμο Ναυπλιέων με την πρωτεύουσα του στην κορυφή των προτιμήσεων ολόκληρο τον χρόνο.Τα αφιερώματα σε ξένα και ελληνικά sites για το 4ο Mediterranean Yacht Show στην πανέμορφη πόλη του Ναυπλίου, δίνουν και παίρνουν, με την λέξη ''Ναύπλιο'' να περιέχεται πολλές φορές μέσα στα κείμενα, συνοδευόμενη πάντα από τα πιο κολακευτικά σχόλια.Αμέσως μετά το τέλος των εγκαινίων, μεταφέρθηκαν όλοι στο Παλαμήδι για λίγες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης με μουσική από βιολιά και άρπες. 

Αυτό είναι το Ναύπλιο, αυτή είναι η Αργολίδα, αυτή είναι η Πελοπόννησος, αυτή είναι η ΕΛΛΑΔΑ!!!


Σταύρος Λαμπρούσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου