ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Ακόμη δύο ομάδες ανακοίνωσαν ότι στηρίζουν τον ΒΑΣΙΛΗ ΣΙΔΕΡΗ στις εκλογές της ΕΠΣΑ...Δείτε ποιες είναι...

Εν όψει των εκλογών της ΕΠΣ Αργολίδας είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την στήριξη και τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Σιδέρη.
Θεωρώ ότι το ήθος και η εργατικότητα του Βασίλη Σιδέρη  μαζί με τα άτομα που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του, μπορούμε όλοι μαζί να αποτελέσουμε την ελπίδα και την προοπτική για το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Δηλώνω λοιπόν παρών στις εκλογές της Ε.Π.Σ. Αργολίδας με τoν συνδυασμό του Βασίλη Σιδέρη και ζητάω την  ψήφο των σωματείων μας, για να αλλάξουμε σελίδα στο Αργολικό ποδόσφαιρο.
Σας ευχαριστώ.
Με τιμή
Αντωνόπουλος Δημήτριος (Α.Ο Ατρόμητος Σχινοχωρίου)

(Υποψήφιος με τον Βασίλη Σιδέρη για την ΕΠΣ Αργολίδας)
Όσον αφορά τις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την στήριξη και τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Βασίλη Σιδέρη.
Θεωρώ ότι ο Βασίλης Σιδέρης με την μεγάλη εμπειρία, την ενεργή συμμετοχή, την μεγάλη προσφορά του και την βαθιά του πίστη και αγάπη για τον αθλητισμό, είναι ο πιο κατάλληλος να αναλάβει την προεδρία της ΕΠΣ Αργολίδας και πιστεύω ακράδαντα ότι θα ασχοληθεί πραγματικά για την αναγέννηση και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Ένωσή μας.
Σας ευχαριστώ.
Με τιμή
Γεωργία Ανδριανοπούλου(Α.Ο Φαβιέρος Μεθάνων)
(Υποψήφια με τον Βασίλη Σιδέρη για την ΕΠΣ Αργολίδας)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου