ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Δήλωση ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑ για το παιχνίδι κομβικής σημασίας με τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Διομήδη, έκανε ο προπονητής της Δημήτρης Δημητρούλιας  σχετικά με το κομβικής σημασίας παιχνίδι που θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Απριλίου και ώρα 18.00, στο κλειστό της Νέας Κίου με αντίπαλο τον Φίλιππο Βέροιας. 

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Δημητρούλια: «Ο Φίλιππος είναι μια ομάδα με εξαιρετική πορεία στον δεύτερο γύρο. Το φανερώνουν τα αποτελέσματά του, αλλά και η απόδοσή του στο Final 4 του Κυπέλλου, για την οποία αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.
Εμείς έχουμε αποφασίσει να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι σαν τελικό. Είναι ο δικός μας τελικός, μετά από μια χρονιά με πολλές ανατροπές και δυσκολίες. Μελετάμε πολύ τον αντίπαλο και ετοιμαζόμαστε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα. Ξέρουμε καλά ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να μας βρει ψυχικά και σωματικά πανέτοιμους, αφού ο Φίλιππος είναι μια ομάδα με εμφανώς βαθύτερο ρόστερ.
Παίζουμε την επιβίωσή μας για τα Play Off και θα καταθέσουμε τις προσωπικότητές μας μέσα στο γήπεδο, μαζί με τις φιλοδοξίες μας και την ψυχή μας.
Σύσσωμοι, παίκτες, προπονητές, διοίκηση, ιατρικό team και όλοι οι παράγοντες του Διομήδη μαζί με τους φιλάθλους μας θα γίνουμε μια γροθιά! Καλώ όλους όσοι έχουν αγαπήσει ή εκτιμήσει την προσπάθεια του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια να είναι εκεί, στον μεγάλο αυτόν αγώνα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου