ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Δεύτερος ο ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ στον Μαραθώνιο βουνού 37,4χλμ στον αγώνα TAYGETOS CHALLENGE by SALOMON

Άνοιξε η αυλαία του Ελληνικού πρωταθλήματος SKYRUNNING SERIES by SALOMON το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε,με τον πρώτο αγώναTAYGETOS CHALLENGEνα διεξάγεται στην πανέμορφη Καρδαμύλη για όγδοη συνεχή χρονιά και να συγκεντρώνει όπως κάθε χρόνο πάνω από 500 αθλητές, οι οποίοι με τον ανοιξιάτικο καιρό συμμαχό τους έζησαν μοναδικές στιγμές σ’ αυτό το αθλητικό διήμερο.

ToTAYGETOS CHALLENGE by SALOMON περιλαμβάνει 4 αγώνες, τον Μαραθώνιο βουνού 37,4χλμκαι 2300m θετικής και αρνητικής υψομετρικής διαφοράς αντίστοιχα. Μια διαδρομή με αρκετά τεχνικά κομμάτια, μεγάλες ενναλαγές κλίσεων και μέρη που συνθέτουν μοναδικές εικόνες. Τον αγώνα των 21 χλμ και των 5 χλμ, ο αγώνας VERTICALRACE μόλις εξακοσίων (600) μέτρων με 20% κλίση (!!!) που συνυπολογίζεται με τους αγώνες της Κυριακής στην τελική κατάταξη.

Σ’ αυτό το συναρπαστικό αθλητικό διήμερο συμμετείχαν και οι Δρομείς Ερμιονίδας “Summit runners με τις συμμετοχές των Ευστρατίου Ιωάννη, Γκιρτάκη Τάσο, Τσιρακόπουλο Ιωάννη και Χατζησταύρου Σταμάτη οι οποίοι έτρεξαν τον Μαραθώνιο αγώνα των 37,4 χλμ την Κυριακή με πολύ καλή παρουσία και το Vertical race το Σάββατο.

Στην παρθενική του παρουσία σε μαραθώνιο ορεινού τρεξίματος ο Χατζησταύρου κατάφερε να τερματίσει στην 12η θέση γενικής και 2η θέση στην κατηγορία ανδρών 18-29 ετών ολοκληρώνοντας τον μαραθώνιο σε 4 ώρες και 22 λεπτά. Ο Ευστρατίου τερμάτισε στην24η θέση με χρόνο 4 ώρες και 55 λεπτά. Ο Γκιρτάκης με χρόνο 5 ώρες και 22 λεπτά τερμάτισε 33η στην θέση και ο Τσιρακόπουλος στην 36η θέση με 5 ώρες και 15 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου