ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Σούπερ δώρο αξίας 3.000 ευρώ από το ΙΚΤΕΟ ΔΡΟΜΟΣ...Ο δρόμος για τον τεχνικό έλεγχο του ΟΧΗΜΑΤΟΣ σας...ΑΛΛΑΞΕ!!!

Ο τεχνικός έλεγχος του οχήματός σας αλλάζει δρόμο και πηγαίνει στο ΙΚΤΕΟ ΔΡΟΜΟΣ, 500 μέτρα από τον κόμβο της Αγίας Ελεούσας . 
Εκεί εκτός από τις απίστευτες τιμές γνωριμίας, σας περιμένει και ένα μεγάλο δώρο αξίας 3.000 ευρώ, όπου ένας τυχερός θα κάνει δικό του στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την ημέρα των εγκαινίων. 

Ένα SCOOTER YAMAHA NMAX 125 ABS , περιμένει να γίνει δικό σας δίνοντας απλά τα στοιχεία σας...Δεν κάνετε τίποτα άλλο και μπαίνετε στην κλήρωση γι' αυτό το μοναδικό δώρο. 
Το Σάββατο 25/03 από το πρωί μάλιστα, στην πλατεία ΩΝΑΣΗ στο Ναύπλιο, θα βρίσκονται οι άνθρωποι του ΙΚΤΕΟ ΔΡΟΜΟΣ για να σας ενημερώσουν, να αφήσετε τα στοιχεία σας σε ειδικά έντυπα που θα υπάρχουν και βέβαια να δείτε και από κοντά το μεγάλο δώρο που προσφέρει το ΙΚΤΕΟ ΔΡΟΜΟΣ, Ένα SCOOTER YAMAHA NMAX 125 ABS...
Μη χάνετε καιρό, τηλεφωνείστε στο 2752 0 70300, κλείστε ένα ραντεβού για τον τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας, μπείτε με την ευκαιρία και στην μεγάλη κλήρωση και που ξέρετε...ίσως την ημέρα των εγκαινίων να φύγετε από το ΙΚΤΕΟ ΔΡΟΜΟΣ με ένα SCOOTER YAMAHA NMAX 125 ABS!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου