ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Παρουσία 21 ελληνικών επιχειρήσεων στη Διεθνή Έκθεση Αργυροχρυσοχοΐας στο Μόναχο

Δυναμική παρουσία με 21 επιχειρήσεις του κλάδου κατασκευής και σχεδιασμού κοσμημάτων έδωσε η Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση Αργυροχρυσοχοΐας, Ρολογιών, Εξοπλισμού Εργαστηρίων και Πολύτιμων Λίθων, INHORGENTA MUNICH 2017, που ολοκληρώθηκε προ ημερών στο Μόναχο.

Ειδικότερα στην έκθεση έλαβαν μέρος οι εταιρίες: 7pm Leather JewelAcme Art Theodoros ChristogiannisATELIER ERRIKOS Andreopoulos E. –Chatzalexi MO.E., Apostolos JewelleryNiki BoliCharacter Jewels in Art MGrammatikou – EMichailidis j.s.cCharalampopoulou Georgia,Eleftheriou Jewelry MEleftheriou & CoNikos FanourakisK.AND.Jewel – Vlachos GiorgosKaterina Malami, “Kiss the frog studio” Myrto GleniKrinaki FotiniMargaritis EleftheriosMMargoni – I.MandilakisMichael Hatzimihail sia oeOnirolithi – Veatriki ChasiotouORIGAMMI atelierPapachatzis AlexisSilverline S.A. και Taloumis EuripidesCo OE

Οι 985 εκθέτες, από 40 χώρες παρουσίασαν τις νέες τάσεις και τα σχέδιά τους, μέσα από μια εκθεσιακή επιφάνεια 65.000 τ.μ., απευθυνόμενοι σε 27.500 επισκέπτες από 70 χώρες.

Συνολικά, η διεθνικότητα της έκθεσης ήταν κι αυτή τη φορά ιδιαιτέρως υψηλή, ενώ κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης κλείστηκε πολύ μεγάλος αριθμός παραγγελιών και συμφωνιών. Στο μεταξύ, μεγάλη απήχηση είχε η πρεμιέρα του νέου ΙΝΗΟRGENTA AWARD από μια ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου κριτική επιτροπή.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η έκθεση έδωσε την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες και ανερχόμενους σχεδιαστές να παρουσιάσουν, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο (αίθουσα C2), τις συλλογές τους στο ευρύ κοινό.

επόμενη διοργάνωση της INHORGENTA MUNICH 2018 πρόκειται να λάβει χώρα από 16 μέχρι 19 Φεβρουαρίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου για την Ελλάδα και Κύπρο, επισημαίνει ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.inhorgenta.com και την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.german-fairs.gr  ή να επικοινωνήσει στο 210 64 19 037, για να ενημερωθεί σχετικά με το πλήρες πρόγραμμα και την επόμενη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου