ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

O ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ του bar «Circulo» στο Ναύπλιο ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ στον 1ο πανελλήνιο διαγωνισμό STAR SERVE από τη HEINEKEN!!!

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, ο 1 πανελλήνιος διαγωνισμός STAR SERVE από τη HEINEKEN στο πλαίσιο της έκθεσης HO.RE.CA. Μετά από αξιολόγηση 120 barmen, οι 20 καλύτεροι από όλη την Ελλάδα, κλήθηκαν να αναμετρηθούν για το καλύτερο σερβίρισμα draught μπίρας. Ο Κώστας Γεωργόπουλος του bar «Circulo» στο Ναύπλιο, ήταν ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού, που θα ταξιδέψει στο Άμστερνταμ για τον παγκόσμιο τελικό, το φθινόπωρο.
AdTech Ad

Στον τελικό, που έγινε πραγματικότητα για πρώτη φορά στη χώρα μας, οι 20 καλύτεροι από όλη την Ελλάδα, διαγωνίστηκαν σε 5 κατηγορίες:
  • τον τρόπο που δροσίζουν και καθαρίζουν το ποτήρι της μπίρας
  • το γέμισμα του ποτηριού με βαρελίσια μπίρα
  • το κόψιμο του αφρού
  • το τσεκάρισμα της στάθμης του
  • το σερβίρισμα
Παρουσιαστής του τελικού ήταν ο Γιώργος Λιανός, ενώ κριτές ο Draught Master κ. Δημήτρης Πολιτικός, ο brand manager της Heineken κ. Γιώργος Σπηλιόπουλος και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Bartender Competitions στην Ολλανδία, κ. Eric Decock.
To πρόγραμμα STAR SERVE είναι ένα παγκόσμιο πρόγραμμα της HEINEKEN, που πραγματοποιείται από Draught Masters, με στόχο την εκπαίδευση του προσωπικού των καταστημάτων στο σωστό τρόπο σερβιρίσματος της βαρελίσιας μπίρας. Μέχρι στιγμής, μόνο στην Ελλάδα τα τελευταία 4 χρόνια, έχει εκπαιδευτεί το προσωπικό σε παραπάνω από 450 καταστήματα, και συγκεκριμένα πάνω από 2.500 barmen.
Καλή επιτυχία στον Κώστα Γεωργόπουλο στο τελικό του STAR SERVE στο Άμστερνταμ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου