ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

ΟΙΑΚΑΣ και ΔΟΞΑ έκοψαν την πίτα τους σε όμορφο οικογενειακό κλίμα

Με καλή διάθεση, λαμπερά χαμόγελα, ζεστές αγκαλιές το απόγευμα της Κυριακής 12/2/2017, στη φιλόξενη Μέντα,οι δύο σύλλογοι έκοψαν την πίτα τους .
Και του χρόνου !!!
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Οίακα ανέφερε:
«Καλησπέρα σε όλους
ως πρόεδρος του Οίακα και εκπροσωπώντας το σύλλογο της Δόξας θέλω να σας εκφράσω την χαρά μου για την ιδιαίτερη τιμή που μας κάνατε αυτό το απόγευμα να παραβρεθείτε στο κόψιμο της πίτας μας .

Γνωρίζετε ότι φέτος για πρώτη φορά οι δύο σύλλογοι κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια συνεργασίας με στόχο την ανάπτυξη του μπάσκετ και την δημιουργία μίας αθλητικής κοινότητας με όραμα και πρόγραμμα.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι τα μέχρι τώρα βήματα μας χαρακτηρίζονται από την κατανόηση και την συνεργασία. Ο μελλοντικός σχεδιασμός των ακαδημιών και των αγωνιστικών τμημάτων μας είναι το μεγάλο μας στοίχημα και σας υποσχόμαστε ότι προπονητές και διοίκηση στεκόμαστε με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό πάνω σε θέματα που αφορούν τις ιδιαιτερότητες κάθε ηλικίας από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο αθλητή.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω δηλώνοντας υπερήφανος:
Ότι όσο αφορά τα τμήματα υποδομών έχουμε κάνει μέχρι τώρα τα αδύνατα δυνατά να προσφέρουμε σε δύσκολους καιρούς προπονήσεις στο κλειστό, υλικοτεχνική υποδομή, φυσικοθεραπευτική κάλυψη και αθλητικό ρουχισμό.Και ότι οι μέχρι τώρα αγωνιστικοί στόχοι μας βρίσκονται στο δρόμο σίγουρης επίτευξης αφού η ανδρική ομάδα του Οίακα είναι πλέον σίγουρο ότι θα ανέβει κατηγορία και το παιδικό τμήμα της Δόξας θα περάσει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αήττητο .Επίσης το τμήμα παμπαίδων της Δόξας περνάει και αυτό αήττητο από τους αγώνες στο Ναύπλιο στη δεύτερη φάση.
Θα ήταν παράληψη μου στο σημείο αυτό να μην κάνω και μια αναφορά στο τμήμα βόλεϊ του Οίακα που συμμετέχει με αγωνιστικά τμήματα σε όλα τα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΣΠΕΠ και η ΕΟΠΠΕ , ξεχωρίζοντας το τμήμα των κορασίδων, που η πορεία τους στον Ζ όμιλο του πρωταθλήματος κορασίδων Πελοποννήσου είναι αήττητες και να υπολείπονται άλλες τέσσερεις αγωνιστικές προκειμένου να συνεχίσουν στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.
Τελειώνοντας, Θέλω να ευχηθώ να είστε όλοι καλά με υγεία και δύναμη για το 2017 σε σας και στις οικογένειες σας ,σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και θα είμαστε πάντα πρόθυμοι να ακούσουμε την γνώμη σας και τις προτάσεις σας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου