ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Β.Βασιλόπουλου

ΠΡΟΣ 
Τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ναυπλιέων 
Τον Δήμαρχο Ναυπλιέων 
Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου 
Τα τοπικά Μ.Μ.Ε 

Καθ'όλη την διάρκεια της ενασχόλησής μου με τα κοινά (τοπική αυτοδιοίκηση) , είχα και έχω ως γνώμονα το συμφέρον των πολιτών-δημοτών.Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τον Δήμο προς ίδιον ώφελος. Αντίθετα, η προσφορά μου είναι ανιδιοτελής και θα παραμείνει. Με τον συνδιασμό " Ναύπλιο - Νέα Ελπίδα", με επικεφαλής τον κ. Γραμματικόπουλο, με τον οποίο και εκλέχτηκα, διαπιστώνω ότι: 

Οι ιδέες μου, τα "πιστεύω" μου, η αντίληψή μου για τον τρόπο λειτουργίας της αντιπολίτευσης μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και έξω από αυτό, η όλη φιλοσοφία μου για το πως πρέπει να σκεπτόμαστε και να πράττουμε όσον αφορά τα του Δήμου, δεν συνάδουν με τον τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης εκ μέρους του επικεφαλής του συνδιασμού , κου. Γραμματικόπουλου. Γι'αυτό και πολλές φορές η ψήφος μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, διαφέρει. 

Ψηφίζω πάντα κατά την κρίση μου προς ώφελος των δημοτών και όχι προς ώφελος του συνδιασμού. Σαν συνέπεια όλων των ανωτέρω, δηλώνω από σήμερα την ανεξαρτητοποίηση μου από τον συνδιασμό "Ναύπλιο - Νέα Ελπίδα". Η απόφασή μου αυτή ήταν μονόδρομος, με δεδομένη την παραμονή μου στις πεποιθήσεις μου και την υποχρέωσή μου να τιμήσω την ψήφο που μου έδωσαν και εμπιστεύθηκαν οι συμπολίτες μας. Θα στηρίζω - όπως κάνω μέχρι σήμερα - κάθε τι θετικό που θα φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο η Δημοτική Αρχή με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των δημοτών. 

Θα είμαι όμως και αντίθετος σε κάθε τι, που συντηρεί τη στασιμότητα και τις "παλαιού τύπου" πολιτικές πρακτικές και βλάπτει τους Δημότες και το Δήμο στο σύνολό του. 

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος 
Βασίλειος Βασιλόπουλος Ναύπλιο
8/2/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου