ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

ΝΩΤΗΣ...ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ!!! (ΦΩΤΟ)

Στην παρουσίαση του Μαραθωνίου σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ, βρέθηκε ο γυμναστης - διαιτητής Παύλος Τσιτουρίδης αλλά και ο πυροσβέστης - διαιτητής Χρήστος Νώτης.  
Οι δυο τους είχαν θερμό τετ α τετ και δεν έλειψε η συζήτηση γύρω από τα θέματα του αργολικού ποδοσφαίρου που στην αρχή ήταν γενική. Όταν όμως έγινε ειδική, ήταν φανερό ότι υπήρχε μία αναστάτωση και στους δύο...ξαφνικά ένα τηλεφώνημα στον Παύλο Τσιτουρίδη (όπως βλέπετε και στις φωτό) τον απομάκρυνε από τον Νώτη και με γοργά βήματα βγήκε από την αίθουσα για να μιλήσει και να μην τον ακούσει βέβαια κανείς. 


Όταν επέστρεψε, όπως επίσης βλέπετε και στις φωτό, ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός με τον συνάδελφο του διαιτητή και τίποτα δεν θύμιζε την προ πέντε λεπτών συμπεριφορά του. Ποιος ήταν στο τηλεφώνημα και τι του είπε; Μήπως ήταν άνθρωπος εντός της αιθούσης και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους; 


Όπως και να χει όλα τα παραπάνω βρίσκονται στην σφαίρα της φαντασίας αφού όλα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στους δύο άντρες ήταν σε πολύ φιλικό κλίμα, χωρίς βέβαια να λείπουν και τα πειράγματα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου