ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Βόμβα με ΜΑΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ στη ΛΕΡΝΑ...Πήρε κι άλλους δύο!!!

Μάριος Αγγελόπουλος
Τρεις μεταγραφές πραγματοποίησε η ομάδα της Ένωσης Λέρνας στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Χρήστου Αγγελόπουλου, για νααναρριχηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. 

Απέκτησε τον Μάριο Αγγελόπουλο από τον Παναργειακό, εναν ποδοσφαιριστή με τεράστια εμπειρία σε Γ' και Δ' εθνική παλαιότερα για να ενισχύσει κι άλλο την επιθετική του γραμμή, αφού ο Αγγελόπουλος μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα αλλά και με προυποθέσεις και στην κορυφή. 
Νίκος Μαυροκορδόπουλος
Απο κει και πέρα, ενισχύθηκε και στα γκολπόστ αφού στην ομάδα θα ανήκει απο εδώ και στο εξής ο Νίκος Μαυροκορδόπουλος ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπουμπουλίνα Σπετσών και θα συνθέσει το δίδυμο των τερματοφυλάκων μαζί με τον Σταύρο Κατσιαούνη. 
Ακόμα η Ένωση ολοκλήρωσε και την μεταγραφή του Τάσου Λάπατα από την Νεμέα που έπαιξε για έξι μήνες ενώ πριν αγωνιζόταν στην ομάδα της Ασίνης και μπορεί να παίξει στα άκρα της επίθεσης αλλά και σαν 8άρι. 
Θα ακολουθήσουν δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές για την ομάδα της Λέρνας οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στα μέσα της εβδομάδας που έρχεται και θα είναι εκτός Αργολίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου