ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Σοκ στην Κόρινθο: Σκότωσε τον αδερφό του

Διαβάζουμε στο korinthostv.gr  
Γνωστός διαφημιστής ήταν ο 38χρονος Σπύρος Π., ο οποίος έπεσε νεκρός από τα χέρια του αδελφού του, που τον έσφαξε μπροστά στα μάτια του πατέρα του, πιθανότατα για τα μάτια μιας γυναίκας, στην Αγία Βαρβάρα.
Η κηδεία του άτυχου άνδρα έγινε στην Κόρινθο, ενώ η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν βόμβα στους συναδέλφους του, που έκαναν λόγο για έναν αξιοπρεπή και εργατικό άνθρωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο δράστης, ο 35χρονος αδελφός του θύματος, φαίνεται να παρουσιάζει κάποια ψυχική διαταραχή, η οποία ίσως δεν είχε διαγνωσθεί εγκαίρως από τους συγγενείς του.
Αλλωστε, τη στιγμή που ο 35χρονος παραδόθηκε στους αστυνομικούς από τον πατέρα έδειχνε χαμένος στον κόσμο του. Συγκεκριμένα, φέρεται ότι ρώτησε τους αστυνομικούς: «Γιατί είναι μαζεμένος τόσος κόσμος έξω από το σπίτι; Εχουμε κάποια γιορτή; Εμένα πότε θα με αφήσετε να γυρίσω στο σπίτι μου;»

Καθ' όλη τη διάρκεια της κράτησής του στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής ο 35χρονος έμοιαζε να μην έχει συνειδητοποιήσει την πράξη του, ενώ δεν ήταν σε θέση να δώσει σαφείς απαντήσεις στις συγκεκριμένες ερωτήσεις των αστυνομικών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ θα πραγματοποιηθεί και επίσημα ψυχιατρική εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου