ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Αντιπρόεδρος ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ Αλέξανδρος Βλαχόπουλος: Είμαι έτοιμος να αναλάβω τον ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ με δικούς μου ανθρώπους

O Αντιπρόεδρος του Πανναυπλιακού με δήλωση - ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ξεκαθαρίζει την θέση του και ζητά να του παραδωθεί η ομάδα του Ναυπλίου αφού είναι έτοιμος να αναλάβει με δικά του άτομα τον ιστορικό σύλλογο. Να θυμίσουμε ότι ο κ.Βλαχόπουλος δεν ήταν σύμφωνος και με την απομάκρυνση του Μανώλη Βόμβα από την θέση του προπονητή. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ.Βλαχόπουλου:

''Επειδή έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. .και η αγαπημένη μας ομάδα βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. .και πάρα τις τελευταίες ενοχλήσεις προς τον πρόεδρο ως προς τα τελευταία γεγονότα και όχι μόνο. .για θέματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία της ομάδας, άμεσα με προτάσεις και όχι λόγια, δε μπορώ να μείνω απαθής. 

Μόνο και μόνο για καλό του Πανναυπλιακού και για να βρει η ομάδα τη χαμένη της ηρεμία, δηλώνω ότι επιθυμώ να αναλάβω την ομάδα και ότι έχω έτοιμο διοικητικό συμβούλιο που απαρτίζεται από ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν τον Πανναυπλιακό. 


Η πρόταση αυτή γίνεται μόνο και μόνο για το καλό της ομάδας και με γνώμονα την ανάταση-ανάσταση του Πανναυπλιακού.


Σε διαφορετική περίπτωση, επειδή δε μπορώ να μένω απαθής σε μια καταστροφή, θα παραιτηθώ και θα κάνω ότι είναι δυνατόν με τους φιλάθλους και τα μέλη μας για το καλύτερο της ομάδας.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου