ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ: Αποχή 9 ποδοσφαιριστές από προπονήσεις και αγώνες αν δεν φύγει ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ και ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Το μεγαλύτερο μέρος των ποδοσφαιριστών του Πανναυπλιακού ( εξαιρούνται οι μικροί και οι τρεις ποδοσφαιριστές από την Αθήνα για ειδικούς λόγους) συναντήθηκαν αμέσως μετά την λήξη του αγώνα που έδιναν στο Δρέπανο όπου και ηττήθηκαν με 2-0 και αποφάσισαν να μην ξανακατέβουν σε προπόνηση και αγώνα αν δεν απομακρυνθεί ο προπονητής της ομάδας κ.Πανόπουλος ο οποίος και ανέλαβε μετά την απομάκρυνση και του Μανώλη Βόμβα αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας κ.Ψυχογιός. 
Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές ( τα ονόματα των οποίων έχουμε στην διάθεση μας ) δείχνουν να είναι 100% σίγουροι για την απόφαση τους και μάλιστα ειπώθηκε ότι ο Πανναυπλιακός δεν μπορεί να γίνει περίγελος κανενός. Σε επικοινωνία μας μαζί τους, τόνισαν ότι έχει ενημερωθεί ο κ.Κανούσης, γενικός αρχηγός της ομάδας του Πανναυπλιακού για την απόφαση τους αυτή, η οποία είναι οριστική και αμετάκλητη. Χαρακτηριστικά ανέφεραν ..''δεν πάει άλλο...'' και ότι δεν μπορούν να πηγαίνουν στους αγώνες και όλοι να γελούν με την ομάδα.
Μιλάμε για τους ''μεγάλους'', ντόπιους και έμπειρους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν αντέχουν άλλο την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του Ναυπλίου. 
Μάλιστα όλοι ανέφεραν ότι είναι τεράστια τιμή να φορούν την φανέλα του Πανναυπλιακού αλλά με αυτόν τον προπονητή και με αυτόν τον πρόεδρο δεν ξανακατεβαίνουν να αγωνιστούν με ότι αυτό συνεπάγεται. 
Σε ερώτηση μας αν η απόφαση αυτή πάρθηκε κάτω από την πίεση του αποτελέσματος αλλά και εν βρασμώ, η απάντηση ήταν αρνητική. Οπότε καταλαβαίνετε ότι για να φτάσουν σε αυτό το σημείο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, πόσο τραγικά είναι τα πράγματα. 
Αναμένεται να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της διοίκησης της ομάδας μετά από την δημοσίευση της απόφασης των 9 ποδοσφαιριστών.

1 σχόλιο: