ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΙΡΙΩΝ για την διαιτησία του ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα των Ιρίων για την διαιτησία του Καπετάνιου Αθ.Π. , στο παιχνίδι ανάμεσα στον ΚΕΡΑΥΝΟ ΙΡΙΩΝ και το ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟ όπου η ομάδα των Ιρίων ηττήθηκε με σκορ 3-2.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:


Γνωρίζουμε πολυ καλά ότι με ανακοινώσεις δεν λύνονται τα προβλήματα με την διαιτησία.Αλλα εδώ το παιχνίδι της διαιτησίας είναι παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα.

Γνωριζουμε πολύ καλά τον ρόλο και τα κριτήρια των ανθρώπων που αναδεικνύουν και επιλέγουν διαιτητές (καμικάζι)νομίζοντας ότι θα κάνουν συνέχεια το δικό τους παιχνίδι.σημερα στον αγώνα της ομάδας μας ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΙΡΙΩΝ με τι ηλιοκαστρο στην ερμιονη για δεύτερη συνεχή αγωνιστική γίναμε στο ίδιο έργο θεατές με τον κύριο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ να είναι εκτός ελέγχου όταν ή ομάδα μας γύρισε το ματς σε 1-2 κατάφερε με τις αποφάσεις του να τελειώσει τελικά σε 3-2!!! ευτυχώς υπάρχει και βίντεο!!!!

Εμείς δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας,με μεγαλύτερο πάθος,αλλα και πείσμα από τις αδικίες που έχουμε υποστεί τις 2 πρώτες αγωνιστικές!!!!


Με τιμη


Ο πρόεδρος του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΙΡΙΩΝ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου