ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ο νέος προπονητής της Κορωνίδας Κοιλάδας ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΡΜΗΣ μίλησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο StaLa News

Ο Γιώργος Χορμής, ο νέος προπονητής της Κοιλάδας μίλησε στο StaLa News και οριοθέτησε τους στόχους της Κορωνίδας.Ο Γιώργος Χορμής ανέλαβε μόλις λίγες ημέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα αφού αντικατέστησε τον δεύτερο κατα σειρά προπονητή από την αρχή της χρονιάς, Θοδωρή Δρίτσα που με την σειρά του είχε αντικαταστήσει τον Γιάννη Πάλλη.

Ο στόχος της ομάδας, είναι να γίνει πάλι ανταγωνιστική και να μπορέσει να είναι στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν...δήλωσε ο προπονητής που στο παρελθόν έχει κάτσει ξανά στον πάγκο της ομάδας και συνέχισε...Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα αφού σε λίγες ημέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα, πρέπει να ενισχυθούμε για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, με τον ερχομό μου στην ομάδα ελπίζω να δώσω ότι μπορώ από την πλευρά μου για να φτιάξουν και πάλι τα πράγματα, ξεκινάμε από την αρχή και ευελπιστούμε στο καλύτερο. Έχω καλούς ποδοσφαιριστές αλλά πρέπει να έχουμε και άλλες λύσεις και αυτό θα επιδιώξουμε στην πορεία. Θα ήθελα να είχαμε πιο εύκολο πρόγραμμα στην αρχή για να είχαμε λίγο χρόνο ώστε να μπορέσω να περάσω στα παιδιά το τι ζητάω. Είναι πολλά πιαιδιά που δεν έχουν μέρες προετοιμασίας στα πόδια τους και πρέπει στα πρώτα παιχνίδια να παίξουν με την εμπειρία περισσότερο. 
Εύχομαι σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά και στην ομάδα μου να μπορέσουμε να είμαστε υγιείς πρώτα και μετά να δουλέψουμε σκληρά για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου