ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΕΡΒΑΣ: Στηρίζω εμπράκτως και ανοιχτά τον Δήμαρχο και την παράταξή μας χωρίς κανέναν ενδοιασμό

Με ανάρτηση του, μέσω του λογαριασμού του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Χρήστος Ζέρβας έκανε την ακόλουθη δήλωση, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις με τις διαγραφές των κ.Δήμα και Τζαρίμα από την παράταξη του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. 

Αναλυτικά η δήλωση του κ.Ζέρβα:


''Επειδή τις τελευταίες μέρες, έχουν ειπωθεί πολλά για το όνομά μου και για το ποια θα είναι η θέση μου μετά τις τελευταίες εξελίξεις, έχω να δηλώσω τα εξής:
Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από μία ακόμα συνένωση, αυτή των δυνάμεών του για μια κοινή προσπάθεια ενότητας.
Όταν μου προτάθηκε να είμαι υποψήφιος με την παράταξη του Δημήτρη Κωστούρου, δέχτηκα με μεγάλη χαρά. Η φιλία μου με τον Δημήτρη, η εμπιστοσύνη μου σε αυτόν και στις ικανότητές του, η δημιουργικότητά του, η υπευθυνότητά του και ο μεθοδικός του αγώνας που είχε ως στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας ήταν αυτά που με έπεισαν.
Αυτά, με κρατάνε και σήμερα δίπλα του!
Ρυθμίζοντας τον ζυγό, με γνώμονα το όφελος του τόπου μας, στηρίζω εμπράκτως και ανοιχτά τον Δήμαρχο και την παράταξή μας χωρίς κανέναν ενδοιασμό.
Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Δημήτρης Κωστούρος συμβάλει καταλυτικά, με τις τελευταίες αποφάσεις του, στην εύρυθμη, αποτελεσματική και υγιή διοίκηση του Δήμου!
Γεγονός, που για εμένα είναι ξεκάθαρο και δεδομένο!''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου