ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Μέσω τηλεφώνου η απόλυση ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ από τον ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ!!! Γράφει ο Σταύρος Λαμπρούσης

Γράφει ο Σταύρος Λαμπρούσης
labstavros@gmail.com
Ο Ανδριανός Καχριμάνης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Πανναυπλιακού μετά την πρώτη
αγωνιστική του πρωταθλήματος όπου η ομάδα ηττήθηκε με 2-1 από τον Τροιζηνιακό εκτός έδρας.
Ο πρώην πλέον προπονητής του Πανναυπλιακού ενημερώθηκε τηλεφωνικά ότι δεν συνεχίζει στην ομάδα του Ναυπλίου.


Ο Ανδριανός Καχριμάνης, ανέλαβε την ομάδα του Πανναυπλιακού στην ουσία χωρίς ποδοσφαιριστές και πήρε το ρίσκο να την οδηγήσει στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας , φτιάχνοντάς την από την αρχή, την στιγμή που δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα από πλευράς διοίκησης ώστε να πάρουν ποδοσφαιριστές έμπειρους που θα μπορούσαν να πρωταγωνιστήσουν. Βασίστηκε σε παιδιά μικρής ηλικίας και τρεις - τέσσερις ποδοσφαιριστές που ήξεραν την κατηγορία και θα μπορούσαν να σπρώξουν και τους υπόλοιπους.

Στην προετοιμασία η ομάδα δούλευε με διπλές προπονήσεις, το σωματείο είχε νοικοκυρευτεί ποδοσφαιρικά, εντός των  τεσσάρων γραμμών και ξαφνικά ο πρώην προπονητής του Πανναυπλιακού, ειδοποιείται τηλεφωνικά ότι δεν συνεχίζει στην ομάδα.

Μόνο και μόνο για όλα αυτα που έκανε για τον Πανναυπλιακό, που τον έκανε ομάδα γιατί δεν ήταν όταν ανέλαβε, έπρεπε η συμπεριφορά των διοικούντων να ήταν διαφορετική προς το πρόσωπο του Ανδριανού Καχριμάνη.

Η ομάδα πλέον, σύμφωνα και με την ανακοίνωση συνεχίζει με τον Μανώλη Βόμβα και τον Ανδρέα Καραγιώργο το δύσκολο έργο της παραμονής στην κατηγορία.

Ας ελπίσουμε ο Πανναυπλιακός να μην γράψει την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του και να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς και όχι τόσο πολύ αγωνιστικά.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου