ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ακούραστος ΛΟΥΚΑΣ ΚΟΥΡΟΣ μίλησε για τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ

"Η προσπάθεια έχε να κάνει ουσιαστικά με ένα βάθος χρονου στην ομάδα. Δεν μπορούμε να ζητάμε τίποτα περισσότερο από τα παιδιά. Θεωρώντας ότι από το όνομα και την αξία των παικτών, η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα υποβιβασμού, είπαμε ότι γίνεται μια προσπάθεια συνολικά και από τον κόσμο και απ” ότι υπάρχει στην πόλη. Θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε η ομάδα να σταθεροποιηθεί και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Αλλωστε αποψη μου είναι ότι ομάδα που υποβιβάζεται δύσκολα ανασαίνει και το βασικό είναι ότι ο Παναργειακός υπάρχει στην Γ” Εθνική.

Στηριχθήκαμε κατά κύριο λόγο σε παιδιά από την περιοχή της Αργολίδας τα οποία έχουν παίξει και στο παρελθόν στην ομάδα θεωρώντας ότι πάνω απ” όλα οι παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα πρέπει να την αγαπάνε κιόλας.
Από εκεί και μετά έχουμε προχωρήσει σε προσθήκες με παιδιά που έχουν φιλοδοξίες να παίξουν ποδόσφαιρο και εκείνο που μπορούμε να διασφαλίσουμε είναι ότι όσοι παίκτες είναι στην ομάδα θα τους παρέχουμε ότι είναι καλύτερο ώστε να εχουν την ηρεμία σε όλη την πορεία του πρωταθλήματος.
Ο Παναργειακός και η πόλη έχει τη δύναμη και την ιστορία και πάνω απ” ολα την αγάπη των φιλάθλων για να στηρίξουν την προσπάθεια που πραγματικά είναι τιτάνια.
Από τη δική μου πλευρά θέλω να πω ότι πάνω απ” όλα καταθέτουμε ο καθένας από εμας τον εαυτό μου στη διάθεση της ομάδας για να μπορέσει να ορθοποδήσει σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια παραμερίζοντας κάθε προσωπικό όφελος γιατί πραγματικά κακά τα ψέματα το εγχείρημα είναι δυσκολο".

pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου