ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

Από το Sports Club και τα χέρια του Νίκου Σωτηρόπουλου στον Ολυμπιακό

Δελτίο τύπου απέστειλε η ακαδημία ποδοσφαίρου Sports Club με θέμα την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Ηλία Καραργύρη από την ακαδημία στην ομάδα του Ολτυμπιακού Πειραιώς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Μεγάλη επιτυχία για την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Sports Club ,μέλος του Δικτύου Ακαδημιών του Ο.Π.Α.Π ,και το Αργολικό ποδόσφαιρο η μεταγραφή του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Καραργύρη Ηλία στην ομάδα Κ 15 του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Η συνεχόμενη ανοδική αγωνιστική του πορεία ,τόσο στην ομάδα του όσο και στις μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ.Αργολίδος που ήταν βασικός τερματοφύλακας,το αγωνιστικό του πάθος και ήθος,τον οδήγησαν τελικά στον Ολυμπιακό ,αφού είχε και άλλες προτάσεις από ομάδες Σούπερ Λίγκ.

Ο Ηλίας Καραργύρης ,τα τελευταία τρία χρόνια δούλευε με τον προπονητή τερματοφυλάκων της Ακαδημίας του Sports Club Νίκου Σωτηρόπουλου,είναι γεννηθείς το 2002 με ύψος 1.82.
Το Sports Club και οι προπονητές του Τρύφωνας Μποζιονέλος και Σωτηρόπουλος Νίκος ευχαριστούν την "οικογένεια" του Ολυμπιακού που αγκάλιασαν το παιδί μας,καθώς και τον ενωσιακό προπονητή Κο Διατσίγκο Δ.για την συμβολή του.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα και στον παίκτη και να είναι υγιής!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου