ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

ΣΤΟ CELL CUP ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α' ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ

Στην πόλη Veszprem της Ουγγαρίας, έδρα της δευτεραθλήτριας Ευρώπης MVM Veszprem, θα βρεθούν οι ομάδες των Παμπαίδων Α΄και Παίδων του Διομήδη, για να συμμετάσχουν σε ένα από τα μεγαλύτερα και διασημότερα τουρνουά χάντμπολ, το Cell Cup, το οποίο θα διεξαχθεί από 7 έως και 13 Αυγούστου 2016.

167 ομάδες από 28 χώρες θα συναντηθούν στην Ουγγρική πόλη, στο μεγάλο φεστιβάλ χάντμπολ που διοργανώνει η ομάδα του Xavi Sabate, ο οποίος φιλοξενήθηκε πριν από ενάμιση περίπου μήνα στο Danaon Cup. Οι Λύκοι μας θα έχουν την ευκαιρία να συλλέξουν τεράστιες εμπειρίες από το Cell Cup, χρήσιμες για την μελλοντική αγωνιστική πορεία τους.
Ο προπονητής μας Γιώργος Καρασαββίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα μας: « Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συμμετάσχουμε σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά. Θα παρελάσουμε και θα παίξουμε τουλάχιστον έναν αγώνα στην Veszprem Arena.
Θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε εμπειρίες, πρωτίστως όσον αφορά την επαφή μας με άλλες κουλτούρες, καθώς συμμετέχουν 167 ομάδες από 28 χώρες, αλλά και δευτερευόντως όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, καθώς ευελπιστούμε ότι θα συναντήσουμε υψηλού επιπέδου αντιπάλους.
 Έτσι, προσπαθούμε να καλύψουμε και την έλλειψη αγώνων που υπάρχει στην περιοχή μας (εδώ θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθεια των συναδέλφων προπονητών από την Αθήνα, ώστε την επομένη χρονιά να οργανώσουμε περισσότερα φιλικά, αν και γνωρίζω το βάρος των υποχρεώσεων στην Αττική).
Τέλος, ο στόχος της συμμετοχής στο Cell Cup μας κράτησε στο γήπεδο για 12ο μήνα φέτος. Έτσι, με την εντατική δουλειά προσπαθούμε να καλύψουμε το γεγονός ότι πολλοί αθλητές μας ξεκίνησαν αργά το handball. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά, γιατί ζω τις θυσίες τους και μου αποδεικνύουν με την παρουσία τους στο γήπεδο ως τις 13 Αυγούστου ότι φέτος θα είναι η χρονιά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου