ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

Οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ συμμετοχές σήμερα στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ
Με τη συμμετοχή 13 Ελλήνων αθλητών σε κολύμβηση, ενόργανη γυμναστική, κωπηλασία, σκοποβολή και πινγκ πονγκ συνεχίζονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες την Κυριακή (07/08).
Η πρωτάρα σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Άννα Κορακάκη, μπαίνει στη μάχη της σκοποβολής. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα συμμετάσχει στα προκριματικά στο αεροβόλο πιστόλι 10μ και είναι μία από τις μεγάλες ελπίδες της χώρας μας για ένα μετάλλιο.

Στη συνέχεια θα αγωνιστεί ο Παναγιώτης Γκιώνης ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Ταϊλανδό Παντασάκ Τανβιριγιαβετσακούλ στο δεύτερο γύρο του μονού του πινγκ πονγκ.
Λίγες ώρες αργότερα και η δεύτερη τετράκωπος της κωπηλασίας μπαίνει και εκείνη στη μάχη των προκριματικών με τους Γιάννη Χρήστου, Γιώργο Τζιάλλα, Διονύση Αγγελόπουλο και Γιάννη Τσίλη να στοχεύουν στην κατάκτηση μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων στη σειρά τους για να προκριθούν στα ημιτελικά.
Το ελληνικό ενδιαφέρον θα μεταφερθεί στην πισίνα. Ο Απόστολος Χρήστου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στα 100μ. ύπτιο, ενώ η σκυτάλη 4x100μ ελεύθερο (Α) με τους Κριστιάν Γκολομέεφ, Οδυσσέα Μελαδίνη, Χρήστο Κατραντζή και Δημήτρη Δημητρίου θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Οι ελληνικές συμμετοχές ολοκληρώνονται με μία ακόμα γυναικεία παρουσία. Η Βασιλική Μιλλούση θα συμμετάσχει στον 4ο από τους πέντε ομίλους του προκριματικού των γυναικών. Η έμπειρη πρωταθλήτρια θα παρουσιάσει με το ξεκίνημα του γκρουπ, στις 23:30, το ανανεωμένο πρόγραμμά της στη δοκό ισορροπίας, με συντελεστή δυσκολίας 6,20. Θα χρειαστεί μία «καθαρή» εκτέλεση, χωρίς μεγάλες αστάθειες και λάθη, για να διεκδικήσει με αξιώσεις την είσοδο στην προνομιούχο οκτάδα.
Αναλυτικά οι ελληνικές συμμετοχές της δεύτερης ημέρας:
Κυριακή 7/8, 15:00
Σκοποβολή
Προκριματικά: Αεροβόλο πιστόλι 10μ (Γ)
Ελληνική συμμετοχή: Άννα Κορακάκη
Κυριακή 7/8, 16:00
Πινγκ Πονγκ
2ος γύρος: Μονό (Α)
Ελληνική συμμετοχή: Παναγιώτης Γκιώνης
Κυριακή 7/8, 18:00
Κωπηλασία
Προκριματικά: Τετράκωπος (Α)
Ελληνική συμμετοχή: Γιάννης Χρήστου - Γιώργος Τζιάλλας - Διονύσης Αγγελόπουλος - Γιάννης Τσίλης
Κυριακή 7/8, 20:17
Κολύμβηση
Προκριματικά: 100μ ύπτιο (Α)
Ελληνική συμμετοχή: Απόστολος Χρήστου
Κυριακή 7/8, 21:09
Κολύμβηση
Προκριματικά: 4x100μ ελεύθερο (Α)
Ελληνική συμμετοχή: Κριστιάν Γκολομέεφ - Οδυσσέας Μελαδίνης - Χρήστος Κατραντζής - Δημήτρης Δημητρίου
Κυριακή 7/8, 23:30
Ενόργανη Γυμναστική Προκριματικά (Γ)
Ελληνική συμμετοχή: Βάσω Μιλλούση

Πηγή: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου