ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Επιβεβαίωση του StaLa News για την σχολή προπονητών UEFA C στην Αργολίδα

Όπως είχαμε γράψει πρώτοι στο StaLa News, είχαμε επικοινωνήσει με ανθρώπους στην ΕΠΟ και μας είχαν ενημερώσει ( ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΧΟΛΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ) ότι η σχολή προπονητών ανεβλήθη και θα πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία, αφού είχε γίνει μπέρδεμα με το πρόγραμμα.
Σήμερα ήρθε και η ανακοίνωση από τον σύνδεσμο προπονητών Αργολίδας για να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ μας.Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Αργολίδας, εκφράζει τη λύπη του για την ματαίωση της προγραμματισμένης σχολής UEFA C, από την τεχνική επιτροπή της ΕΠΟ, που θα γινόταν στο Ναύπλιο στις αρχές του Δεκέμβρη 2016 και θα λυνόταν έτσι, ένα χρόνιο πρόβλημα με όσους συναδέλφους δεν είχαν αποκτήσει το δίπλωμά τους και ήθελαν να εργαστούν σε ομάδες του νομού.
Η ανακοίνωση της ματαίωσης έγινε με αποστολή email, στην ΕΠΣ Αργολίδας. Χωρίς καμία επίσημη δικαιολόγηση της απόφασης, απλά ανακοινώθηκε ότι η «Προγραμματισμένη σχολή προπονητών UEFA C, στο Ναύπλιο 10-19/12/2016, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί». Ο Σύνδεσμος, θέλοντας να ενημερώσει υπεύθυνα τα μέλη του για την ματαίωση της Σχολής προσπάθησε να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα αλλά και επίσημα και τεκμηριωμένα πράγματα.
Μετά από επικοινωνία με όλους όσους εμπλέκονται στην διοργάνωση της Σχολής αλλά κυρίως με τον Πρόεδρο της τεχνικής επιτροπής της ΕΠΟ, κο Παπακωνσταντίνου, ενημερωθήκαμε προφορικά από τον ίδιο, ότι «Η σχολή δεν ματαιώθηκε οριστικά αλλά μετατίθεται η ημερομηνία πραγματοποίησής της, για το αμέσως επόμενο διάστημα, λόγω δυσκολιών των εκπαιδευτών στις ημερομηνίες».
Η εξέλιξη αυτή, καθιστά άκυρη την διάταξη της προκήρυξης του πρωταθλήματος, σχετικά με την δυνατότητα να εργαστούν σε ομάδες της Α1, προπονητές που δεν έχουν αποκτήσει κανένα δίπλωμα και είχε δοθεί, κατόπιν συμφωνίας με την διοργανώτρια ΕΠΣΑ, παράταση τριών μηνών.                                                                                                      


Ο Πρόεδρος                         Ο Γεν. Γραμματέας
Μητροσύλης Νικος            Γιάννης Νενεκούμης                                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου