ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016

Στον ΑΣΤΕΡΑ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟ ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ - Έχουν κλείσει ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ και ΣΤΟΠΕΡ

Επέστρεψε στην ομάδα που ανδρώθηκε για να κλείσει την καριέρα του ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανναυπλλιακού Δημήτρης Μανιάτης. Ο χαρισματικός μέσος λύνει τα χέρια του Χρήστου Βουρνάζου σε ότι αφορά την μεσαία γραμμή και την σύνδεση της άμυνας με την επίθεση.


Η αξία του αριστεροπόδαρου μέσου είναι γνωστή και απομένει να την δείξει και στο νέο πρωτάθλημα όπου οι στόχοι της ομάδας του Δρεπάνου, είναι υψηλοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κλειστεί ήδη επιθετικός που θα κάνει την διαφορά αλλά και ποδοσφαιριστής για την άμυντική γραμμή, οι οποίοι και θα ανακοινωθούν στις αρχές της εβδομάδας.

Αν οι πληροφορίες είναι σωστές και αποκτηθούν αυτοί οι ποδοσφαιριστές, μαζί με τον πολύπειρο Δημήτρη Γκιαούρη, τον τερματοφύλακα Λαμπρόπουλο, τους νεαρούς αλλά μπαρουτοκαπνισμένους αδερφούς Μανδύλη, τον νεαρό και πολύ δυνατό αμυντικό Ρεβίθη, τον ήδη παίκτη της ομάδας του Αστέρα Μαούρη αλλά και όλους τους υπόλοιπους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ της η ομάδα του Δρεπάνου, καταλαβαίνει κανείς ότι ο Αστέρας Δρεπανιακός χτυπάει για τα καλά την πόρτα της τετράδας του πρωταθλήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου