ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

ΙΩΣΗΦ ΜΕΡΤΥΡΗΣ: Οι συναντήσεις που είχα δεν ευδοκίμησαν

Στην απόφαση να... κάνει πίσω και να μην ασχοληθεί με τα κοινά του Παναργειακού από την πρώτη γραμμή, φαίνεται πως έχει καταλήξει ο Ιωσήφ Μερτύρης. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις που παραχώρησε στο pamebala.gr 
ο γνωστός διοικητικός παράγοντας, όντας δυσαρεστημένος από τα αποτελέσματα των επαφών που είχε με διάφορα πρόσωπα της περιοχής, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία τους στο πλευρό του. Πάντως, ο ισχυρός επιχειρηματίαςυποσχέθηκε πως θα παραμείνει κοντά στην ομάδα -έστω και από... απόσταση- και θα στηρίξει ποικιλοτρόπως την προσπάθεια που θα γίνει.
«Προσπάθησα πέρσι να βοηθήσω όσο μπορούσα, όμως μετά το τέλος του πρωταθλήματος είχα ξεκαθαρίσει πως δεν σκόπευα να προχωρήσω μόνος μου. Από κάποιους ανθρώπους εισέπραξα ακόμη και αδιαφορία. Ίσως είναι και οι οικονομικές καταστάσεις που ζούμε, οι οποίες αναγκάζουν τον κόσμο να είναι επιφυλακτικός. Ωστόσο, το ποδόσφαιρο χρειάζεται χρήματα» σχολίασε αρχικά ο κ. Μερτύρης, για να συμπληρώσει: «Οι συναντήσεις που είχα δεν ευδοκίμησαν, έτσι αποφασίσαμε η δική μας ηγεσία να ολοκληρώσει τη θητεία της. Παρ' όλα αυτά, οι άνθρωποι που θα αναλάβουν την ομάδα, θα έχουν την στήριξή μου και με ηθικό και με οικονομικό τρόπο».

pamebala.gr  (Δημήτρης Θεοδώρου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου