ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Γιάννης Δούβικας μίλησε στην εκπομπή ''ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ'' και στον Σταύρο Λαμπρούση στον Star 92.9!!!

Στην εκπομπή ''ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ'' και στον Σταύρο Λαμπρούση μίλησε ο Γιάννης Δουβίκας, ο νέος προπονητής του Παναργειακού για την ομάδα που προσπαθεί να φτιάξει έχοντας μπροστά του μόνο λίγες ημέρες μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος στις 27 Σεπτεμβρίου.


Ο προπονητής των Λύκων εξήγησε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο μέσα σε τόσο μικρό διάστημα να φτιάξει την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρει ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ήδη κάνει προετοιμασία με τις ομάδες τους όπως μας είπε και θα ρίξει πολύ το βάρος στην τακτική, ώστε η ομάδα να παρουσιασθεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Σε ερώτηση πόσους ποδοσφαιριστές έχει η ομάδα αυτή την στιγμή, απάντησε 18 μαζί με αυτούς που
δοκιμάζονται και ότι η διοίκηση της ομάδας κάνει συνέχεια επαφές με ποδοσφαιριστές ώστε να ολοκληρωθούν άμεσα οι όποιες αδυναμίες έχει εντοπίσει και να δουλέψει απερίσπαστος για να ετοιμάσει την ομάδα, πράγμα που είπε πολλές φορές ότι πολύ δύσκολο αφού ο Παναργειακός ξεκινάει από το μηδέν και ο χρόνος είναι ελάχιστος μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου.

Σε ερώτηση αν ο Παναργειακός θα πάρει ποδοσφαιριστές που άνηκαν στους Λυκους και έχουν πάει σε ομάδες του τοπικού ήταν κατηγορηματικός ότι δεν θα πάρει κανέναν ποδοσφαιριστή και ούτε καν θα γίνει τέτοια σκέψη αφού δεν το θεωρεί σωστό γιατί οι ομάδες έχουν κάνει ήδη τον προγραμματισμό τους και δεν σημαίνει τίποτα επειδή έφτιαξε ομάδα τώρα ο Παναργειακός και δεν έχει πολλούς ποδοσφαιριστές να χαλάσουν άλλες ομάδες.

Ζήτησε την στήριξη του κόσμου που στα δύσκολα όπως είπε ο Γιάννης Δουβίκας είναι κοντά στην ομάδα και δεν την έχουν αφήσει ποτέ αβοήθητη.

Ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΑΟ Ζευγολατίου για την άψογη συνεργασία που είχαν και αποκάλυψε πως υπήρχε ειδικός όρος ότι αν γίνει πρόταση από τον Παναργειακό αυτόματα θα έμενε ελεύθερος να πάει στην ομάδα της καρδιάς του όπως χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου