ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015

Γι' αυτό είσαι μεγάλη ομάδα !!!

Αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Παναργειακός ξεκίνησε την προετοιμασία του δύο εβδομάδες πριν και οι ποδοσφαιριστές ερχόντουσαν μέχρι και την αρχή αυτής της εβδομάδας που πέρασε, καταλαβαίνει κανείς ότι η νίκη απέναντι στην Βάρδα είναι άθλος και για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για το τεχνικό επιτελείο της ομάδας που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να δέσει την ομάδα και να την ετοιμάσει για την πρεμιέρα, μία πρεμιέρα που μόνο θετικά μηνύματα άφησε στους ανθρώπους της ομάδας.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές από το 38' αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παναγόπουλος. Αυτό όμως δεν τους πτόησε και κατάφεραν και πέτυχαν γκολ τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Νικολόπουλο.
Ο Παναργειακός στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε αποφασισμένος να πάρει την τύχη στα χέρια του και μαζί την νίκη, κάτι που πέτυχε σχεδόν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Γκίνο πρώτα στο 48' και ο Νικλητσιώτης στο 50' έκαναν την μεγάλη ανατροπή και χάρισαν στην ομάδα τους τρεις υπέρ πολύτιμους βαθμούς πιο πολύ όσον αφορά την ψυχολογία αφού όπως είπαμε και παραπάνω οι Λύκοι ξεκίνησαν μόλις δύο εβδομάδες πριν την προετοιμασία τους και οι ποδοσφαιριστές τα έδωσαν όλα για να έρθει το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Δουβίκας): Πνευματικός, Ρότα, Φλώρος, Τσώνης, Παπαϊωάννου, Γκαντιάγκα, Πασχαλάκης (46′ Γκίνο), Νικλητσιώτης (83′ Παπαστεριανός), Δρακάκης, Μανουσάκης, Λύρας (46′ Χαρίτος).
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος): Καπετανάκης, Αγουρίδης, Παναγόπουλος, Νικολόπουλος, Αποστολόπουλος, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Καζαντζής (60' Παντελής), Γκάτσης, Κωνσταντινίδης, Π. Πολίτης (77' Ντόμας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου