ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΥΒΙΚΑΣ: ''Από τις καλύτερες συνεργασίες μου αυτή με τον Α.Ο ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ''

Ο νέος προπονητής του Παναργειακού Γιάννης Δουβίκας με ανακοίνωση του μέσω Facebook θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της πρώην ομάδας του και να ευχηθεί ότι καλύτερο.

Αναλυτικά η δήλωση του:


''Η συνεργασία μου με τον A.O. ZΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ ήταν από τις καλύτερες που είχα στην καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω γι΄ αυτό την διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Χ. Πισιμίση . Ευχαριστώ επίσης , και τον γενικό αρχηγό Γιώργο Βορινιώτη για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα. Έναν άνθρωπο που ήταν συνεχώς δίπλα μου και θεωρώ ότι είναι η ψυχή της ομάδας.
Θέλω ακόμα, να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για το χρονικό διάστημα που συνεργάστηκα μαζί τους και οδηγήσαμε την ομάδα του Α.Ο. ZΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ ,για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου του νομού Κορινθίας.
Ιδιαίτερη αναφορά οφείλω να κάνω στους άμεσους συνεργάτες μου στο τεχνικό και ιατρικό επιτελείο της ομάδας και συγκεκριμένα, στο γυμναστή Γιάννη Νούλα για τη μεγάλη συμβολή του στις επιτυχίες της ομάδας ,τον προπονητή τερματοφυλάκων Δημήτρη Νώτη , καθώς και τον Φυσιοθεραπευτή Κο Σαμώνη Αινεία.Τους ευχαριστώ πολύ.
Και φυσικά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ προς τους απλούς φιλάθλους του Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ και όλους τους ανθρώπους που πλαισιώνουν τον Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κάθε επιτυχία στον Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ.''

Με εκτίμηση

Γιάννης Δουβίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου