ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

ΠΛΟΥΣΙΟ ΘΕΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί στην κατηγορία των Παμπαίδων στο ποδόσφαιρο στο γήπεδο της Νέας Τίρυνθας. Το γήπεδο γέμισε από τους μικρούς ποδοσφαιριστές αλλά και από τους γονείς τους και άλλους φίλους του ποδοσφαίρου και πέρασαν πραγματικά ένα υπέροχο απόγευμα Σαββάτου.Όπως είχε γίνει γνωστό πριν τους αγώνες, όλες οι ομάδες ανεξαρτήτου αποτελέσματος θα έπαιρναν μετάλλια στις απονομές αφού το κύριο μέλημα σε αυτές τις ηλικίες δεν είναι ο πρωταθλητισμός και το ποιος θα βγει πρώτος αλλά όλοι να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους για να πάρουν το πιο ζεστό χειροκρότημα από τους γονείς , τους συγγενείς , τους προπονητές και τους απλούς φιλάθλους.

Οι τελικοί διοργανώθηκαν από την ΕΠΣΑ, την ομάδα του Προίτου που είχε αναλάβει να φέρει εις πέρας την εκδήλωση και τέθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειακής ενότητας Αργολίδας.

Το παρόν στο γήπεδο έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Αποστολόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Σιδέρης , σύμβουλοι της ΕΠΣ Αργολίδας, πολλοί προπονητές, ο ενωσιακός προπονητής κ. Διατσίγκος που κοιτούσε πολύ προσεχτικά τα παιχνίδια, γονείς και πολλοί συγγενείς των μικρών ποδοσφαιριστών.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου