ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΩΤΗΣ ...ΓΕΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ !!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνονται ο Σταύρος Κρεμαστιώτης θα παραμείνει στον χώρο του ποδοσφαίρου και θα είναι ο γενικός Δ/ντης της Ένωσης Ερμιονίδας στην Football League!!!.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αποχώρησης :

 Ύστερα από τριάντα χρόνια στο χώρο της Ελληνικής Διαιτησίας Ποδοσφαίρου, την οποία υπηρέτησα από όλα σχεδόν τα πόστα είτε ως εν ενεργεία είτε ως μη εν ενεργεία Διαιτητής, έκρινα πως ήρθε η στιγμή να κλείσει το κεφάλαιο Διαιτησία για μένα οριστικά.

Αισθάνομαι την ανάγκη φεύγοντας να ευχαριστήσω όλα τα θεσμικά όργανα της Διαιτησίας και του Ποδοσφαίρου (Σ.Δ.Π.Αργολίδας, Ε.Π.Σ.Αργολίδας, Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο.), που όλα αυτά τα χρόνια με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους, καθώς και όλους τους συναδέλφους Διαιτητές με τους οποίους συνεργάστηκα αρμονικά μαζί τους ως εν ενεργεία Διαιτητής, ως Παρατηρητής Διαιτησίας και ως πρόεδρος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Αργολίδας.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ», τέλος, σε όλους τους ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φιλάθλους για την εκτίμηση και το σεβασμό, που επέδειξαν σε όλη τη διαιτητική μου πορεία προς το πρόσωπό μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου