ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

H Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας με ευθύνη της Επιτροπής Ανάπτυξης  προκηρύσσει το παιδικό πρωτάθλημα της κατηγορίας ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά που γεννήθηκαν τα έτη 2003 και 2004,ενώ η μορφή του παιχνιδιού θα είναι 8Χ8. Διευκρινίζεται ότι μπορούν να συμμετέχουν και αλλοδαποί ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν την ελληνική ιθαγένεια  υπό την προϋπόθεση ότι φοιτούν σε ελληνικά σχολεία. Επιτρέπεται επίσης σε ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί μετά το 2004 να συμμετέχουν στο εν λόγω πρωτάθλημα.

Όσες ομάδες μπορούν και θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να υποβάλουν το ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ που σας επισυνάπτουμε –συμπληρωμένο και σφραγισμένο- στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Α. μέχρι την Παρασκευή, 04 Απριλίου2014 και ώρα 12:00 όπου και θα πραγματοποιηθεί  η κλήρωση των αγώνων  στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ε.Π.Σ Αργολίδας.
.
Οι προϋποθέσεις συμμετοχής ενός παίκτη στο εν λόγω πρωτάθλημα  είναι πιστοποιητικό  γέννησης με φωτογραφία, και κατάσταση υγείας. Αναλυτικά, ο τρόπος διεξαγωγής  του πρωταθλήματςο  και ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ θα αναφέρονται στη σχετική ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, που θα δοθεί στις συμμετέχουσες ομάδες.
Σας κάνουμε γνωστό, τέλος, ότι το πρωτάθλημα ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ πρόκειται να ξεκινήσει το Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Απριλίου 2014.Ο Πρόεδρος                                                                                        Αν. Γενικός Γραμματέας

Γιάννης Αποστολόπουλος                                                                  Γιάννης Γαλανόπουλος


                                                                        ENΩΣΗ   ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
                      ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ  ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ  2013-2014

Αριθμ. πρωτ…………………                                    Ημερομηνία…………                                   
ΣΩΜΑΤΕΙΟ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΑΡΙΘ. ΤΗΛΕΦ:
ΑΡΙΘ. FAX:Σε απάντηση του με αριθμ. πρωτ. 290/17-3-2014 εγγράφου σας, με το οποίο μας  καλούσατε να  δηλώσουμε  συμμετοχή στο  πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ της Ε.Π.Σ Αργολίδας περιόδου 2013-2014, σας γνωρίζουμε ότι  σύμφωνα με την από………. απόφαση του Διοικητικού μας συμβουλίου:
1.                  Δηλώνουμε  συμμετοχή στο παραπάνω πρωτάθλημα, σύμφωνα με τους όρους και τις  προϋποθέσεις  που πρόκειται να διεξαχθεί.
2.                  Το  γήπεδο που θα χρησιμοποιήσουμε για τους αγώνες είναι το …………………………….και αναπληρωματικό είναι   το……………………………………
3.                  Τα χρώματα της στολής των ποδοσφαιριστών μας είναι:
α) ………………………………
β)……………………………….
      4.         Υπεύθυνος της ομάδας ορίζεται ο κ. ………………………………….
Τηλ. Εργασίας……………………………….
Τηλ. Οικίας…………………………………..
Κινητό  τηλ……………………………………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου