ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

Η "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ" ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο την Δευτέρα το απόγευμα, ήρθαν αντιμέτωπες οι ομάδες των παλαιμάχων του Ολυμπιακού και του Πανναυπλιακού μετά από πρωτοβουλία του μεγάλου άσσου του Ολυμπιακού, Ηλία Πουρσανίδη.


Ο Ηλίας Πουρσανίδης θέλησε με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει το συσσίτιο της Ευαγγελίστριας  και τον πατέρα Ελευθέριο Μίχο, ο οποίος μαζί με τους εθελοντές και τις εθελόντριες επιτελούν ένα θεάρεστο έργο και βοηθούν πάρα πολλούς ανθρώπους που δεν έχουν ένα πιάτο φαγητό.

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού παρευρέθησαν στο γήπεδο του Ναυπλίου με όλα τους τα αστέρια και μεγάλους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει την φανέλα με τον δαφνοστεφανομένο έφηβο.Μίχος, Κελεσίδης, Ρωσίδης, Δαρίβας, Βαμβακούλας, Μπονόβας, Λουτσιάνο, Κοκολάκης, Κακλαμάνος, Βαίτσης αλλά και πολλοί ακόμη έδειξαν ότι άμα το μάθεις...δεν το ξεχνάς το άθλημα όσα χρόνια και αν περάσουν.


Το τελικό σκορ για την ιστορία 9-2 υπέρ των ερυθρολεύκων αλλά δεν έχει καθόλου σημασία αυτό. Ο κόσμος έδωσε βροντερό παρόν και στήριξε την προσπάθεια αυτή που πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους που συμμετείχαν αλλά κυρίως στον Ηλία Πουρσανίδη που προετοίμασε και διοργάνωσε αυτή την συνάντηση των δύο ομάδων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου