ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

ΝΕΚΡΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΑΠΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ


Επόπτης στη Γκάνα υπέκυψε στα τραύματα του μετά από άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε σε αγώνα δεύτερης κατηγορίας.


Ο Κβαμ Αντό Κιέι δέχτηκε επίθεση από οπαδούς στην αναμέτρηση των Γκολντ Σταρς με τη Νάα Τζόε Γιουνάιτεντ στις 2 Μαρτίου, όμως πέντε ημέρες αργότερα μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο και κατέρρευσε μετά από τρεις ώρες, σε ηλικία μόλις 21 ετών.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών της χώρας, έδωσε εντολή σε όλα τα μέλη να αναβάλουν τις υπηρεσίες τους προς το παρών για τις χαμηλότερες κατηγορίες. «Η προστασία των διαιτητών είναι σχεδόν ανύπαρκτη, γι'αυτό και ζητήσαμε την αναβολή των υπηρεσιών μας ώστε να εγγυηθούμε την ασφάλεια τους» τόνισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Άλεξ Κέρτεϊ.
«Ο αδερφός μου μας είπε για το περιστατικό μετά το ματς. Έλεγε αστεία για έναν τύπο που του έδωσε ένα χαστούκι και άλλους που προσπάθησαν να του επιτεθούν, όμως την Παρασκευή με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι ο αδελφός μου κάνει εμετό με αίμα και ότι έχει καταρρεύσει», ανέφερε ο Κβέκου, αδερφός του θύματος.

Όσον αφορά την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γκάνας εξέδωσε ανακοίνωση στον οποία αναφέρει «Οι γιατροί δεν έχουν εξακριβώσει τα αίτια του θανάτου του. Πρόκειται για έναν απ’ τους πιο ανερχόμενους διαιτητές της ομοσπονδίας μας και τον σέβονταν όλοι στο περιβάλλον του χώρου».


Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι η αστυνομία της περιοχής από τη πλευρά της, αναφέρει ότι δεν μπορεί να κάνει προς το παρών περεταίρω κινήσεις καθώς δεν υπάρχουν αποδείξεις εγληματικής ενέργειας πριν από τον θάνατο του Κιέι. Θα ξεκινήσει όμως έρευνα ώστε να λυθεί η υπόθεση.

ΠΗΓΗ :  http://www.pamesports.gr/283675/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου