ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014

ΠΛΟΥΣΙΟ ΘΕΑΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ( 2 - 2 )

H εθνική μας ομάδα Κορασίδων στο δεύτερο παιχνίδι που έδωσε με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας αναδείχθηκε ισόπαλη  2-2 σε ένα καλό παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους, μιας και είναι στα πρώτα τους βήματα ως ομάδες.
Τα γκολ για την εθνική μας ομάδα πέτυχαν η Γάτσιου και η Χατζηνικολάου .


Aπρόσκλητος επισκέπτης στην διάρκεια του παιχνιδιού
Να αναφέρουμε ότι για 50' τα γκολπόστ της ομάδας μας υπερασπίστηκε η Αργείτισσα Δήμητρα Γιαννακούλη και μάλιστα για όσο αγωνίστηκε κράτησε το μηδέν.

Σε δηλώσεις του ο έφορος των Εθνικών ομάδων κ. Σαρρής δήλωσε ότι έμεινε πάρα πολύ ευχαριστημένος από την φιλοξενία που έτυχε η εθνική από την Έ.Π.Σ.Α και ότι η ομάδα μας βρίσκεται ακόμα στα πρώτα της βήματα αλλά τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Γιάννης Αποστολόπουλος δήλωσε πως θα συνεχιστούν τέτοιοι αγώνες στην Αργολίδα μέσα στο 2014 και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι στο γήπεδο βρέθηκαν πάνω απο 1000 παιδιά και παρακολούθησαν τον αγώνα.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ
 ( ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ
ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ )
Ο προπονητής της ομάδας της Ελλάδος Βαγγέλης Κουτσάκης μας είπε πως έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι ακόμα πολύ καλύτερη η Εθνική ομάδα. Σε ένα μήνα θα πάρει μέρος σε ένα τουρνουά στην Μολδαβία και από εκεί και πέρα θα αρχίσει η επιλογή για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Τούρκος προπονητής είχε κάποια παράπονα από τις αθλήτριες του , αφού όπως είπε κάποιες προσπάθησαν να αποδώσουν όσο μπορούσαν ενώ κάποιες δεν ήταν τόσο πρόθυμες αλλά είναι ακόμα στην αρχή και το μέλλον στο Τουρκικό ποδσφαιρο όσον αφορά τις Γυναίκες  είναι ευοίωνο. Από εκεί και πέρα δήλωσε πως αισθάνεται σαν το σπίτι του στην Ελλάδα αφού οι δύο λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα παρά μόνο να ενώσουν αφού έχουν πάρα πολλά κοινά.


ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ : ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,  ΓΑΒΡΑ, ΕΧΟΥΖΙΔΟΥ, ΤΖΙΟΡΑ, ΓΑΤΣΙΟΥ, ΠΑΠΑΪΟΑΝΝΟΥ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΓΙΑΝΝΟΥ, ΣΑΡΡΗ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.


ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: UZME, DISLI, ALPAVUT, POLAT, EDA POLAT, CIVAN, EMINE POLAT, TURKOGLOU, CAM, ATICI, HANCAR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου